След като се събраха повторно през април т.г., може да се каже, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са решили бързо да наваксат времето, което са прекарали разделени, прекарвайки всяка свободна минута заедно. Така например наскоро бившите годеници пренесоха пламенната си връзка в Маями Бийч, където отседнаха в разкошно имение, разположено точно на брега на океана, струващо им 130 000 долара на месец.

Именно там в края на миналия месец звездата от филма "Арго" бе забелязана да прекарва няколко дни в компанията на певицата, с която в миналото изживяха бурен 2-годишен романс, преди да се върне обратно в Лос Анджелис, за да отпразнува Деня на загиналите войни, който се отбелязва в Съединените американски щати през последния понеделник на май.

Вижте снимки >>

Елегантната сграда, която идва напълно обзаведена, е построена през 1925 г., но през 2015 г. е изцяло реновирана, за да отговаря на стандартите на новото време, пише престижното списание "Аrchitectural Digest". Жилището, впечатляващо със своя стилен и изчистен интериор, заема 939 квадратни метра от целия имот, който обхваща внушителните два декара земя. Освен това то предоставя удивителна гледка към залива Бискейн и разполага с общо 11 спални и 15 бани, част от които се намират в самостоятелния апартамент на втория етаж, където е изграден и огромен дрешник, за какъвто всяка жена си мечтае, особено ако тя разполага с толкова много тоалети, колко притежава двукратната носителка на приза "Икона". Към постройката има и голям балкон, подходящ за слънчеви бани под жаркото слънце, греещо над Флорида. Всъщност точно на него неотдавна Алфек бе заснет от папараци как пуши цигара при последното си посещение при Лопес.

На първото ниво има няколко обширни всекидневни с обособени зони за отдих, две трапезарии и още толкова кухни, които са оборудвани с всички необходими уреди, в случай че някоя от двамата реши да приготви романтична вечеря на другия, демонстрирайки своите кулинарни способности. Всички помещения са изключително просторни и светли, като преобладаващият в тях цвят е белият.

Освен тревните площи и характерните за мястото палми, в двора има открит плувен басейн с дървен дек, външен бар с барбекю и джакузи. Имението разполага още с отделна къща за гости, фитнес зала и три гаража.

Въпреки че не е ясно колко дълго ще остане там, прекрасната постройка, с която дизайнерът на бижута Пол Морели се е сдобил срещу 17,5 милиона долара през април т.г., трябва да е върнала на латино дивата редица спомени, тъй като през 2002 г. тя купи първия си дом във Флорида. Носителката на награда "Грами" обаче имаше едва три години, в които да му се порадва, понеже през 2005 г. ѝ се наложи да се раздели с него, продавайки го за 13,9 млн. долара.