Колумбийката София Вергара отново оглави класацията на списание "Форбс" за най-високоплатени телевизионни актриси, като за една година е реализирала приходи от 42,5 милиона долара, съобщава сайтът на изданието.

Вижте снимки >>

Тя подобрява миналогодишното си постижение с 1 милион долара. Възнагражденията на актрисата са от участието ѝ в сериала "Модерно семейство" и от рекламни договори.

Второ място в годишната класация на сп. "Форбс" заема звездата на комедийния сериал "Теория за Големия взрив" Кейли Куоко. За периода юни 2017-май 2018 г. актрисата е "заработила" 24,5 милиона долара, основно от участието си в поредицата. Миналата година звездата беше получила 1,5 милиона долара повече. Това е свързано с намаляването на хонорарите ѝ тази година за участие в сериала от 1 милион на 900 хиляди долара за епизод.

На трета позиция е Елън Помпео от "Анатомията на Грей" с годишен приход от 23,5 милиона долара. Общите доходи на телевизионните актриси от първата десятка на класацията на "Форбс" възлизат 168,5 милиона долара, което е с 12 милиона повече, в сравнение с миналата година.