Откакто Дженифър Анистън се присъедини към Инстаграм, актрисата съвсем леко надигна завесата около личния си живот и дори позволи на последователите си в социалната мрежа да надзърнат в нейния приказен дом. Дори само части от имението, оценено на 21 милиона долара, очароваха почитателите на звездата от "Приятели", които искат да видят повече от него.

Вижте снимки >>

Анистън купува къщата, разположена в Бел Еър, Лос Анджелис, през 2011 г., след като продава тогавашното си жилище с намерението да се премести в Манхатън. Планът ѝ обаче е осуетен още преди да се спре на определен имот, когато тълпа от папараци се изсипва пред сградата в Гринуич Вилидж, в която притежава апартамент. Тогава тя взема решение да се върне обратно в Града на ангелите и така открива тази възхитителна постройка, към която мигновено усеща връзка.

И макар бившата съпруга на Брад Пит да казва, че ако не бе станала актриса най-вероятно е щяла да бъде дизайнер, тъй като реновирането и проектирането са нейна страст, тя се доверява на професионалисти, които обзавеждат помещенията. Резултатът е повече от впечатляващ.

През 2018 г. тя за първи път отвори вратите на дома си, който споделя с двете си кучета, за специално интервю със списание "Architectural Digest". За корицата на изданието тя позира върху черна ратанова люлка, висяща от тавана в една от стаите, а зад нея се виждат големи прозорци, разкриващи зеленината в двора. Всички стаи са изключително просторни и облени в светлина.

Най-силно впечатление на феновете ѝ направиха кадрите, на които се вижда огромния дрешник на Анистън, снабден с всякакви удобства, както и тези от терасата ѝ, предлагаща спираща дъха гледка, която тя показа, готвейки се за церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" .

Вижте в галерията ни снимки от красивия дом на Дженифър.