Внучката на холивудската актриса, превърнала се в монакска принцеса Грейс Кели - Камил, отпразнува 20-ия си рожден ден в Монте Карло.

Вижте снимки на Камил >>

В неделя Камил Готлиб, която е дъщеря на принцеса Стефани Монакска, празнува в хотел на авеню "Принцеса Грейс", носещо името на баба ѝ и смятано за най-скъпата улица в света.

20-годишната красавица често е сравнява по красота с баба си от феновете русокосата любимка на Хичкок. Тя сподели снимки в профила си в Инстаграм, на които позира с приятели.

Компанията е отседнала в Льо Меридиен Бийч Плаза в Монте Карло, който разполага с частен плаж.

Камил е най-малката дъщеря на принцеса Стефани. Самоличността на баща ѝ никога не е била потвърдена публично, но се смята, че това Жан-Раймон Готлийб, бивш парижки жандармерист и ски инструктор, който е работил като охрана в Двореца на принца с Монако. Той е бил лична охрана на принцеса Стефани, но напуска, когато стават двойка за кратко.

Принцеса Стефани има още две деца - Луи и Полин от бившия си съпруг Даниел Дюкре, с когото се развеждат през 1996 след 4-годишен брак. Камил идва на бял свят две години след раздялата ѝ с Дюкре.