19-годишната хубавица е дъщеря на принцеса Стефани Монакска - най-малкото дете на Грейс Кели и принц Рение III, и бившият дворцов страж Жан-Раймон Готлиб.

Вижте снимки на Камил >>

Освен че има благороднически произход, Камий се превръща и в инстаграм звезда, където приликата ѝ със звездната ѝ баба не остава незабелязана от 32 000 последователи. Сините ѝ очи и светлите ѝ коси са бонус от баба ѝ, смятат фенове на Готлиб.

Камий е най-малката дъщеря на принцеса Стефани. Има и 24-годишен брат Луи Дюкре и 23-годишна сестра Полин Дюкре, които са от първия брак на принцесата с бодигарда Даниел Дюкре. Двойката се разведе през 1996 г., 2 години преди да се роди Камил.

Въпреки че има благородническо потекло, Готлиб не може да се качи на трона, тъй като родители ѝ никога не са били женени. Жан-Раймон Готлиб дори не фигурира в акта ѝ за раждане, но за широката общественост е известно, че той е бащата. Тийнейджърката също често го споменава като свой баща в социалните мрежи.

Камил често публикува селфита и партита с приятели, но според списание "Hello" тя и страстен почитател на животните и се е занимава с доброволчество и помощ за животните.

Според запознати филантропията Камил е наследила от баба си, която през 1958 г. става председател на Червения кръст на Монако. Грейс Кели умира през 1982 г. в катастрофа в Монако на 52-годишна възраст.

ИЗБРАНО