Принцеса Шарлот Казираги от Монако и Димитри Расам се разделят след четири години брак, съобщават европейски медии, цитира "People".

Слуховете за раздялата започнаха да циркулират в пресата миналата седмица. Според френското издание "Le Figaro" обаче двойката не е потвърдила дали това наистина е така.

37-годишната Шарлот и 42-годишният Димитри се ожениха с две сватбени церемонии през юни 2019 г. Шарлот, посланик на марката "Chanel" и внучка на покойната принцеса Грейс, и Димитри, филмов продуцент, се събраха през декември 2016 г. и се сгодиха по време на ски пътуване през март 2018 г.

Те станаха родители на Балтазар, сега на 5 години, през октомври 2018 г., а Шарлот е майка и на Рафаел, на 10 години, по-големият й син, когото има от бившия си мъж, комика Гад Елмалех.

Снимка: Getty Images

Източник докладвал на "People", че Шарлот предпочита Монако, където децата й ходят на училище. Но работата на Димитри изисква той да бъде в Лос Анджелис, Париж и други места.

Френското списание "Voici" беше сред първите, които подхванаха темата с раздялата, публикувайки статия със заглавие "Свърши се".

Снимка: Getty Images

Според изданието Шарлот е намекнала за това през декември. Списанието каза, че двойката преживява криза от известно време поради натоварения работен график на Димитри.

През ноември 2023 г. Шарлот отиде сама, без него, на Националния празник на Монако, но с децата си, и така се присъединиха към майката на Шарлот - Каролина, чичо й принц Алберт, леля й принцеса Шарлен и други членове на кралско семейство.

Шарлот и Димитри бяха забелязани заедно миналата есен през септември и октомври.

Снимка: Getty Images