Илиана Раева отбеляза една от най-големите радости в живота на всяка баба - рождения ден на внучката си, която носи нейното име.

Малката Илиана е дъщеря на малката дъщеря на Раева - Виолета, която наскоро се омъжи за любовта на живота си - футболиста Георги Коруджиев. Наследничката на спортната фамилия навърши вчера три години.

Вижте снимки >>

Раева винаги много се е гордяла с малката си внучка. Тя отделя доста от свободното си време за Илиана и често семейството се отдава на съвместни почивки.

Този път Раева сподели няколко снимки на обсипаното с подаръци 3-годишно момиченце, към които написа:

"Честит рожден ден на най-прекрасното нещо в живота ни - малката Илиана! Днес навършва 3 години! Да ни е жива, здрава, добра, умна и смела! Да има щастливо детство и живот истинско вълшебно приключение! Бог да я благослови и води по житейския ѝ път!"

Лелята - Славея, също отбеляза повода със стори в личния си профил в Инстаграм. То е черно-бяло, а двете момичета са гримирани. 3-годишното момиченце е със спирала и двете се усмихват чаровно.

Скрийншот: Официален профил в Instagram

Илиана е първородната внучка на Наско Сираков и Илиана Раева. Наскоро обаче Славея Сиракова - голямата дъщеря на спортната двойка, се сгоди, така че е възможно Сиракови да се радват скоро и на още един наследник.