Мина доста време, откакто Андреа застана за последен път очи в очи със своите почитатели. Макар през последната година блондинката да поддържаше интереса на широката аудитория чрез провокативни снимки, които постоянно качваше във виртуалното пространство, тя почти не бе стъпвала на сцена. Навярно именно поради тази причина наскоро тя реши отново да се появи под светлините на прожекторите, приемайки ангажимент в столичен клуб. Само че коментарите след участието ѝ далеч не бяха ласкави, както може би се е надявала.

Във въпросната вечер бившата половинка на Кубрат Пулев се показа пред публиката в черна рокля с прикрепени за гърба ѝ големи ангелски крила в същия цвят. На следващата сутрин тя сподели в своя личен Инстаграм профил кадър от въпросната изява, който обаче предизвика по-скоро недоволство от страна на последователите ѝ в платформата, отколкото възхита.

Голяма част от тях коментираха, че визията, която показва на изображенията, далеч не отговаря на истината, тъй като всяка фотография преминава през обработката на разкрасителни програми, преди да бъде публикувана в социалната мрежа.

Вижте снимки на Андреа >>

"Абе, не изглеждаше баш така, ама айде", пише потребител.

"Спри да се правиш на това, което не си!", допълва друг.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

"Няма да кача колаж, че може да ме заплашиш и аз да го изтрия. Сериозно ми е жал за теб. Качила си килограми, но какво от това? Защо трябва толкова много да си обработваш снимките? Имаш нужда от помощ. Живота не е във Фейсбук или Инстаграм. Който те харесва, ще те харесва и на живо. В живота няма Фотошоп. По този начин само ставаш за смях", гласят думите на трети.

Външният ѝ вид обаче съвсем не е единствената тема, която хората усилено коментират след събитието, понеже наскоро в интернет се появиха няколко кратки видео клипа, показващи как изпълнителката на "Егоист" без да иска съсипва празничната украса в нощното заведение.

На кадрите се вижда как докато пее, тя решава да премести едно от изкуствените коледни дръвчета, хващайки го за върха. Само че, дърпайки го, то се разполовява, като горната му част остава в ръцете ѝ, а долната се озовава на земята, вследствие на което някои от орнаментите по нея падат. След кратък опит да го закрепи, Теодора, както е истинското ѝ име, се отказва и просто го подритва настрана, след което се обръща към присъстващите и продължава с участието така, сякаш нищо не се е случило.