Всички говорят за Андреа – певицата съсипа празничната декорация в нощен клуб (видео)

Освен това потребителите на социалните мрежи я осъждат, че не спира да обработва снимките си

Обратно в новината

Коментари - Всички говорят за Андреа – певицата съсипа празничната декорация в нощен клуб (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хайде стига сте плюли... като кокошки сте всички... Нали ви виждам?!? Вие сте същите... Гледайте си жалкия живот,че повечето от вас не стават за нищо ;) !! Хейтъри жалки такива....

КАКАНАШЕВСКО ... РАЗСТРОЙСТВО !!!

Лентата на екстеншъните отзад и се вижда ,роклята изобщо не и отива на килограмите .. излагация бих казала . Не бих отишла на нито един от нейните концерти .

Аз искам да те видя теб как изглеждаш щом коментираш с критика други

Преместих го

Не ви ли омръзна да се толкова зли всъщност тя е толкова секси и е от софия на вече

Кой е най тъп.Аз,Опуления или тази грозотия ?

А тя дори не е дебела. Просто не е слаба като фиданка. И както е надула тия цици и джуки... От зор се прави на чучело

Мъка, мъъкааа

Отвратително!

Не заслужава коментари тая

Андреа, намали джуките и бюста! Започни да се срещаш с нормални хора и всичко ще се нареди! С възрастта тези импланти само ще те карат да се чувстваш нелепо. Порасни и започни да се грижиш за себе си!

Горката.Както се казва никога не е късно да стане, за още по -голям резил

Да взима пример от Бриджит микрон. Не си оставя магарето в калта. Евала

Е, глупости сега. Чак пък толкова дребнавост от страна на журналистите. А и то па една украса... Предварително раздробена.

Андрея беше подарила на деца и слушатели КОЛЕДНИ ПЕСНИ. Както https://youtu.be/zJL6TP3YCHQ любимата ми финландска група.

Не и трябвало да си съгласява на такова участие. Да си избира изявите и начина, по който ще се яви пред публика. Голяма грешка е да се меси с публиката лично, според мен. По добре да си остане само във фейса или чрез клипове да се изявява. Такива опростачени участия не са за всеки.

И Кобрата избяга С 200 ;)

Който не се празни,се пълни!

Бай Шиле, гениален си Това е истината !!!!!

Тъжна и жална картинка. Чакайки мъжа с когото си била дълги години, младостта и красотата ти си заминават, а накрая даже и те изоставя и си хваща друга.Кой знае колко мъка е преживяла , за да изглежда по този начин. Явно намира утеха от коментарите на хората на филтрираните си снимки и избива комплкси.Не съдете хората по външния вид, понеже не знаем какво е в душата.

Този жанр музика има ли последователи все още ? Мъка. И тъга. А, и срам разбира се.

Музиката?

Абе хора защо хейтите.Андреа преживя трудна раздяла с Кобрата.Не сте ли си помисляли че тя е човешко същество и има чуства и в резултат от случващото и се в личен план може това да е причината за сегашния и вид.Андрея бъди жива и здрава и знай че си красива независимо с или без фотошоп.Бог да те благослови и дано си намериш достоен мъж за теб който да те дари с прекрасни деца!

Личният й живот си е нейна работа и няма нищо общо с това как си играе с филтърите. Последното буди присмех. Жената на живо очевидно е в зряла възраст, а се прави на 20 годишна в нета, чрез софтуер.

Андреа е на 34 най-вертоятно. Чак зряла възраст не е, аз съм на 32 и нито имам тези килограми, нито лицето ми изглежда така. За жалост няма да е последната мацка с филтри, която е едва на 30,а започва да изглежда на зряла възраст. Всички момичета, които си “оправят” лицата на по 18-20 години ги чака нещо подобно ..

Аре нема нужда. Статията е селска, ама и песента й, дето пее Нагъзи се, е същата.

Хх пак ли си е платила тази ковра? Гнусна е, спрете.

Ха ха, може ли една дама от критикуващите тук да покаже снимка по бански или монокини..Я се погледнете първо в огледалото и после давайте свобода на отровните си змийски езици...

Беше си проста А сега стана дебела, дърта и грозна Сега си убеснявам защо на пулев му е било по гот Да го бият постоянно

А сега можеше да има нормално семейство с Елена. Не беше достатъчно тъпа за него явно.

Ужас!

Вие сигурни ли сте че тези клипове са от концерт на Андреа? Понеже на кадрите се вижда няква трътлеста леличка, дори чистачките в дискотеките са по стройни и млади

Килата са най-малкия проблем на Теодора. Тя е височка и тези +10 кг я правят сочна, но в лицето направо се е обезобразила - филъри, ботокси... не е способна на фини мимически движения. И да ви светна драги госпожици, че мъжете даже се радват на по-пищни дупета и цици и коремчето не е проблем е, но не да се докарате като плажна топка, разбира се. Това, което отвращава мъжете са напомпаните цици, скули и джуки, а също и рисуваните вежди. Правят им асоциация с надуваеми кукли.

Евала за коментара!

Благодаря. Но това си е чистата истина.

Височка?! Разминавала съм се с нея и Кубрат. Аз съм 178 и тя ми е до талията! А беше с обувки на ток

На кокили ли си се разхождала? Теодора е 170 см.

Бахти прасето

К апризничещ И ндивид с Ф рапантни Л ицеви А номалии

Кой точно се интересува от битието на тази ПАЧА ?

Кво ни занимавате с тфа дибйело прасйе?

За тази душица…. В интернет живее живота който би искала, а в действителност….. е жалка картинка. Най-жалкото в този, и не само, случай е че много млади хора вярват на витруалния живот и се целят да постигнат някакъв измислен подобен на техния живот изпълнен със самота и самосъжаление! Демокрация……

Андрейче душо, нема да се плашиш, аз те харесвам и много те искам!

те!!!!!

Що изтрихте бе, критика не приемаш, ли Стелияне и ти като Андреа , но с насоченост не външен вид , ами "творчество"

Веднага я фърлям у затворо, само да си допия ракията.

Кир.бг. Вече сте екстремни. Паденията ви станаха твърде чести. Прибирайте там парата от импресии, Зелени Измами, Задължителна Ваксинация и порно и си еавайте капаците.

Коледа е. Нека уважимм.... Прасенцето Андрея-поумнея

Слязохте на нивото на пиг и близ с "репортажите" си за андреа. Гнус и слуз. Бахва ве!?

Мис Пиги с крила!!!! Отврат!!!

Аз бих я порнал в кюнеца нека си е пласенце.

ши литне с тия крила….без да съм личен, но това момиче предизвиква съжеление…

Даже по CNN и BBC даваха специален репортаж,дори прекъснаха изказване на байдън..

Не бях виждал свинкя с крила

мома Тодора