"Work B*tch" от преди 9 години на Бритни Спиърс вече има друго значение. Поне за нея самата, защото за жалост на много, тя се отказва от шоу бизнеса.

В пост в Инстаграм изпълнителката на "Oops! I did it again" пусна видео, в което небрежно заяви, че "се е отказала от този бизнес". След като обяви краят на една ера, Брит подхвана и темата как преди 13 години не е имала право на глас. Преди 13 години тя бе "въвлечена" в този бизнес, без да може да изрази своето мнение, правейки това, което е по договор и нищо по-различно.

"Не е чудно, че се отказах от бизнеса, просто казвам!", написа тя в Инстаграм.

"Токсичната" изпълнителка, която не е издавала албум от 2016-а насам, бързо се отърси от лошите вести, които сподели, сменяйки темата за Лондон. "Нещата не са чак толкова зле, следващата седмица заминавам за Лондон на пазар".

От доста време насам се говори, че Бритни определено има нужда от помощ. Наскоро в медиите плъзна новината, че покрай голите й видеа, които споделя на широката общност, синове й отказали да поддържат контакт с нея, дори не й отговаряли на съобщенията. Вместо това те заминават с баща им Кевин Федърлайн на Хаваите, а "Page Six" бяха едни от първите, които разкриха, че Спиърс е дала съгласието си да заминат. По-късно адвокатът й също коментира: "Бритни Спиърс няма да пречи на преместването им и е съгласна с това".

Брит за последно е видяла Престън и Джейдън в началото на 2022-а, дори пропуснаха сватбата й със Сам Асгари.

В началото на седмицата обаче тя пусна тяхна снимка в личния си профил, наричайки ги "първата любов".