Приключиха снимките на най-новия български филм с участието на родните звезди Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и изгряващият на международната сцена талант Базил Айденбенц. Вчера целият екип на продукцията се събра в столично заведение, за да отпразнуват диво и щастливо успешното завършване на снимачния процес. Участниците в продукцията носеха еднакви тениски, направени за случая, върху които стоеше изображение на тримата основни герои в лентата. На събитието присъстваха и много приятели и гости.

Вижте снимки от събитието >>

Повече от месец над 80 специалисти обикаляха най-красивите места в България, за да заснемат сцените за филма, който зрителите ще могат да гледат от 29-ти ноември на голям екран.

"Събрахме екип от страхотни професионалисти и работата с всеки един от тях беше удоволствие", споделят продуцентите Яна Маринова и Александър Сано.

"Не мога да повярвам, че приключи. Беше уникално преживяване и един от най-прекрасните периоди в живота ми", добавя Луиза Григорова-Макариев.

В знак на благодарност към екипа, продуцентите подготвиха специални гравирани плакети за различните департаменти и подариха брошка моторче за спомен. Превозното средство се е превърнало в символ на "Диви и щастливи", тъй като една от основните сцени включва луда надпревара с мотор, а мечтата на героинята на Яна Маринова е да бъде шампион по мотокрос.

Историята за сюжетната линия се ражда на 8-ми март, когато Яна Маринова кани сценариста Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която се нуждае от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си.

"Жената в България е загубила усещането за пълноценен живот и се е примирила с ежедневието си, точно както героинята ми Боряна. Исках да направим филм за голямата промяна, която може да настъпи в живота на всяка жена, ако повярва в себе си. Благодарна съм, че Александър Сано застана зад идеята и заедно успяхме да реализираме "Диви и щастливи", каза актрисата.

След интернационалният успех на "Привличане", с който Маринова отнесе у дома цели три награди от "West Coast Film Festival", провел се в Малибу, сега "Диви и щастливи" е продаден предварително за международно разпространение. За интересът е помогнал 10-минутен откъс, който е заснет във Варна през 2018 г. и има амбицията да се превърне във визитна картичка на България.