Актрисата Яна Маринова показа естествена визия, плувайки в басейн на морето преди снимките на новата лента "Диви и щастливи".

Вижте Яна без и с грим >>

През последния месец Яна няколко пъти се показа без грим, а под кадрите и видеото заваляха положителни коментари от страна на феновете ѝ, които я хвалеха за натуралната ѝ красота и прекрасно излъчване.

Преди няколко месеца 40-годишната Маринова отново демонстрира в социалните мрежи как изглежда и тогава бе засипана от одобрението на почитателите си, които я нарекоха красива, прекрасна, сладка.

Яна написа, че предстоят снимки на летище Варна. Сетът на филма "Диви и щастливи" е в процес от миналата година. Лентата е дело на режисьора Мартин Макариев, а в него участват съпругата му Луиза Григорова, Яна Маринова, Дария Симеонова, Александър Сано и други родни звезди.

Преди време Маринова описа новия филм като "романтичен екшън". Това не е първият проект, по който екипът работи заедно. В началото на миналата година излезе филмът "Привличане", в който Яна се изявява и като сценарист.