Яна Маринова на басейн и без грим преди снимки

40-годишната актриса се радва на хубава кожа и свежо излъчване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

милата и тя остаря сега вече прилича на лелка

Даже и професионалните модели имат разлика с грим и без, дотолкова хората са свикнали с фотошопирани и изкуствени жени, че като видят една естествена жена в нормална обстановка се има за новина. Дори и звезди, които уж се пускат ''без грим'' често имат сериозно количество грим в телесни тонове. Тъй че модата на силиконовите и изкуствени жени отдавна мина, такива жени нямат идентичност, всички са еднакви и с нищо не са интересни :)

А каква перверзна мацка беше в Стъклен дом. Винаги съм я харесвала, но без грим е невзрачна, веждите ѝ са ужасни, изобщо не е свежа.

Имаш нереалистични очаквания от жените в своите 40-те.

Яна е хубава жена със спортна фигура и прекрасна визия. Единственото, което не ми харесва е тембърът й.

Контрол имаха една песен: “ Леле Како”!!!

С руса коса беше красива сега нещо тоя цвят я сбабичава да го маха.

Извинете, но предвид, хмм, фона на басейна - това видео си е за гриф 18+

Защо ми изтри коментара. Задължен ли съм да кажа че трябва да ми харесва без грим. Ако не ми харесва нямам право на мнение ...така ли?

Която и да е жена,просто не трябва да се показва без грим - особено жена която се има за хубава. До този момент мислях че Яна Маринова е много красива жена.След тези снимки...не смятам така,даже напротив

Гримът може да послужи една жена да изглежда елегантно, да подчертае чертите й, да изравни тена... Но всяка една жена без грим изглежда по-добре за мен и е по-красива, дори и с нейните несъвършенства, на мен ми омръзна да гледам еднакви силиконови и нарисувани ''мадами''. Всичко е до вкус, който харесва естественото, среща и естествени мацки, който харесва напудреното, среща натокани златотърсачки и после се оплаква защо нямало истински жени :)

Много сметки на пазара. Смятала била. Много филми гледаш, а те са творчески продукт, тоест те са нещо нереално. Замисли се над твоите представи.

Страхотна мацка!

УЖАС ОТНОВО, ДИР!

Коя е тази жена?

Скука. Всички БГ филми стигат само до морето на стоп, с влак или със скапан автомобил. Ако са с по-малък бюджет: къмпинг на юг или на Шабла; ако има 3 лв повече-надбягване с коли по улиците на Варна или ДОРИ снимки на летището. Докато всичко е централизирано в Сф и разни поляци възприемат морето като цаца и пражени картофи на плажа, а мечтата им е да изкарат 15 дни в мизерни условия до морски бряг на чужда сметка, така ще е.