Всяка жена има поне една приятелка, в която има толкова силна вяра, че би поверила собствения си живот в нейни ръце, без даже да се замисли. Но дори по-голям признак за доверие е, ако ѝ повери този на своето дете! Точно както стори Луиза Григорова, оставяйки първородния си наследник Бран, родил се преди по-малко от месец, на грижите на Яна Маринова.

Наскоро звездата от "Привличане" сподели в своя Инстаграм акаунт галерия от три снимки, заснети след гостуването ѝ в телевизионно предаване. На първата красавицата стои до личния си автомобил, облечена в рокля със свободна кройка и дължина до коленете, съчетана с тънко сиво палто, а обувките на висок ток, с които се появи по-рано в ефир, е заменила с удобни маратонки, тъй като си няма пълно доверие, за да шофира с тях, както сама посочва в публикацията си.

Вижте снимки >>

На кадъра тя се усмихва широко и лъчезарно към обектива, а причината за това се вижда през отворената врата на превозното средство, където, седнал в бебешка седалка и закопчан с предпазен колан, стои малкият наследник на нейната колежка и съпруга ѝ Мартин.

"Дадоха ми да повозя Бран Макариев. Внимавах, както никога. Много хубаво беше!", признава обаятелната брюнетка в публикацията си, обявявайки, че се връща отново на театралната сцена.

Към момента постът ѝ е получил повече от 7 хил. харесвания, а последователите ѝ са отправили множество комплименти към нея в коментарите под него.

"Елегантност и отговорност, най-добрата комбинация!", пише един от феновете ѝ.

Преди няколко дни родната звезда качи в платформата за комуникация изображение, заснето в двора на дома си, с което показа, че се възползва от слънчевите лъчи и приятното време навън, за да спортува. Безспорен факт е, че Маринова е актрисата с най-съблазнителна фигура у нас, която тя неуморно поддържа с усилени тренировки.

"Хубава жена! Прекрасна, естествена, красива и нежна!", гласят думите на една от потребителките на сайта към снимката.