Юлиан Вергов и дъщеря му Алена, която също е актриса ("Петя на моята Петя") участват заедно в нов онлайн сериал, който ще започне своето излъчване на 11 март в YouTube и Фейсбук, съобщава от екипа.

Виктор Чучков е режисьор на "Ефектът на доминото", а продуцент е неговият брат Борислав Чучков.

"Адски много ни хареса идеята за създаване на нещо подобно в България. Такива сериали са традиция в САЩ и набират все по-голяма популярност. Отдавна вече не е важно къде те дават, а какво имаш да кажеш. Ако имаш хубав продукт, зрителите ще те намерят и затова сме уверени, че няма да се спрем само с един сезон", разказват братята.

Като почти всеки млад човек, първокурсничката в НАТФИЗ Алена Вергова се сблъсква с действителността и ѝ се налага да започне работа, за да успее да събере пари и да се "откъсне" от семейството си - квартира, кола, купони. Али разпитва приятели и познати и от няколко места научава, че условията в пицария са добри. Решава да се пробва, но без да споделя на баща си Юлиан. Тя не иска той да знае за намеренията ѝ преди самата тя да си е осигурила възможност наистина да живее отделно. Плановете не се случват и Юлиан разбира, което води до неминуем конфликт между двамата. Али отстоява правото си на пълнолетен и съзнателен човек, а Юли е силно против дъщеря му да работи.

Спорът между двамата се задълбочава в стил "Вергови" с всички абсурди на спор между баща и дъщеря и Юли решава да провери какво пък толкова харесва Али в работата си