Южнокорейската група TXT (TOMORROW X TOGETHER) издаде новия си албум в сътрудничество с певицата Анита и група Jonas Brothers, съобщaва чуждестранната преса.

Съставът е известен като първата момчешка група, направила своя дебют като част от компания "BigHit Entertainment" след световноизвестната сензация BTS.

TXT е една от най-влиятелните съвременни кей-поп групи, заради нейните висококонцептуални албуми и експериментация с музикалните жанрове. Миналата година членовете ѝ направиха своя дебют в САЩ на прочутия фестивал Лолапалуза в Чикаго. Тази година пък ТХТ се превърна в първата кей-поп група, която обявена за хедлайнер на събитието, няколко месеца след като албумът им "The Name Chapter: Temptation" дебютира на първото място в класацията "Billboard 200".

Преди няколко дни съставът издаде новия си албум, озаглавен "The Name Chapter: Freefall". Записът разказва за млади хора на ръба на зрелостта, чувстващи се изкушени от фалшиви илюзии за вечно детство, пише БТА. Сред образите, включени в една от песните от тавата, са тези на Питър Пан и Небивалата земя.

Снимка: Getty Images

Музикалната колекция е посветена на израстването и едновременно с това на младостта.

В записите момчетата си сътрудничат с бразилската поп певица Анита, както и с американската група Jonas Brothers.

"Много от нашите фенове ще се сблъскат с трудности в живота", каза Техюн, един от членовете на TХT, за тематиката на албума. "Но всички знаем, че отговорът ни очаква. Има дестинация, към която сме се запътили, така че просто трябва да продължим да се движим и да проправяме пътя си напред."