Чарлийз Терон е готова отново да излиза по романтични срещи, стига този, който я покани, да бъде добър човек и да има... гъста брада. В свое скорошно интервю 43-годишната звезда разкри, че все още няма човек до себе си и се определи като "шокиращо" свободна. Допълнително изискване към бъдещия ѝ партньор е чувството за хумор. Мъжът на мечтите ѝ обезателно трябва да може да я разсмива.

Вижте снимки на Терон >>

След като годежът ѝ с Шон Пен продължи почти 7 месеца и приключи през 2015 г., "атомната блондинка" реши да бъде майка на пълен работен ден. Тогава тя се отказа от любовните романси и през последните 4 години изцяло се посвети на децата си - Огъст и Джексън.

"Направих избора да бъда необвързана. Отгледах двете си малки деца и не съжалявам. Точно това желаех. Но сега настъпи време да променя решението си. Мога да се справя и искам да си прекарам хубаво", сподели актрисата.

За това как вижда бъдещата си половинка тя каза:

"Зависи от човека, но трябва да има гъста брада. Не искам мъжете, които не могат да отгледат добра брада, да се опитват. Това не ми харесва".

По-рано тази година любовния живот на носителката на "Оскар" попадна в основните заглавия на медията, която я спрягаше с Брад Пит. Тогава слуховете твърдяха, че прясно разделилият се с Анджелина актьор, е започнал да излиза тайно с Чарлийз. Истина е, че двамата се срещнали на снимките на реклама на часовници, но никога не са имали интимни отношения, твърди списание "People".