С настъпването си, ноември донесе със себе си онова потискащо време, което напълно изцежда енергията на хората. Настроението на всички сякаш се понижава правопропорционално с градусите навън, а тежките облаци, стелещи се по небето, и дъждовете лишават мнозина от желанието им сутрин да станат от леглото, за да "избутат" настоящия ден.

И докато жителите на България се опитват да се преборят с обзелата ги депресия, надявайки се скоро метеоролозите да повдигнат духа им с по-благоприятна прогноза, Нора Недкова се наслаждава на високите температури в Дубай. Плеймейтката, която в края на септември отпразнува 27-ия си рожден ден в Бодрум, в момента се припича под ярките слънчеви лъчи в Обединените арабски емирства, където няма нужда да проверява какви температури вещаят различните мобилни приложения и апликации.

Вижте снимки >>

Преди ден блондинката сподели в своята лична Инстаграм страница кадър, на който предизвика завист у множество от почитателите ѝ, тъй като на него тя релаксира в Бурж ал Араб, за който се твърди, че е единственият 7-звезден хотел в света. 321-метровата сграда с уникална форма, наподобяваща опънато от вятъра корабно платно, е построена върху изкуствен остров на около 300 метра навътре в Персийския залив.

Любопитен факт е, че в нея няма самостоятелни стаи - само апартаменти, чийто общ брой е 202, а площта на най-малкия от тях, ако изобщо може да бъде определен по този начин, е 170 кв. м. Панорамните асансьори, подводният вход към един от ресторантите, двата инфинити басейна, луксозният спа център, бутиците на престижните модни марки и площадката за хеликоптери, намираща се на върха на постройката, са само част от спиращите дъха атракции на мястото, в което най-евтината нощувка излиза около 1000 щатски долара.

В целия този разкош тъне Недкова, качила преди ден снимка, на която позира пред фотографския обектив, навлязла във водите на един от плувните басейни на хотела, на фона на залязващото слънце. На изображението тя е облечена в силно изрязан черен цял бански с дълбоко V-образно деколте, а плажната ѝ визия се допълва единствено от слънчеви очила тип "котешко око".

Като 24-часови истории в платформата тя качи няколко кратки видеа, разкриващи част от апартамента, който е наела. В клиповете се вижда и просторната тераса, на която закусва с тропически плодове.