17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много грозна и още толкова проста! Ужас! Тя говори ли английски, за да е там!?

Сега на магистралните плеймейтки ли им викат? В Америка им викат колгърл или ескорт сервис,а на село са си просто пачаври-уруспии

Много нагло, грозно и тъпо женище с увиснал бюст. Всеки път се кръста да не ми дойде някой ден такава снаха, че ще я лежа..

Na bashta si se metnala - Niki Nedkov, gouem hubavec

Кого го интересува това? И кой се връзва на това просто до безобразие нагло същество?

Тропически плодове, бели и черни банани леко забелени за закуска.

Тая курва колко тройки е отнесла на тази екскурзия!!!!..... да си я отплати???

Не може да сброи колко кура е счупила в седемзвездния

Оф Нора ваще са толкова свястни, баща ти се поболя, майка ти не смее да излезе от срам от вкъщи и да погледне хората в очите. Подиграват се на сестра ти в училище, а ти се показваш, че си ходила да гълташ в Дубай. Все пак е криза, направи го малко по-дискретно. Така и не се научи на някой работи, поне заради семейството. И ние не смееме вече да се обадиме у вас, че не ни удобно.

няма проблеми, аз съм насреща.

Bashta i svesten? Otkoga?

Добре де, всички знаем, че ходят там да проституират и през малкото свободно време си правят снимки! Толкова е демоде вече!

Нора е ясна, ама журналиста?

Затова човекът пише

такова нещо "без пари"!

Висът си и това е,земното притегляне не шега работа.

Най-важно за една женка е да дава в дупето и да гълта ! А дали е Изабела, Шарън ими Марийка е без значение Наздраве!

Дали все още има малаумници които вярват, че тези ходят там на почивка?! Ходят да лапат рязаните карабини и да заработват..... да го кажа все пак на недоразбралите които се чудят от къде тея кифли имат мангизи ....

Ааа мерси за уточнението.Все пак сме на възраст и някои неща ни убягват.

Деде кой знае колко мастий и ти си изчукал на младини ам го играеш без коз сега ....

КРЕВАТНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА НЯКАКВО СИ ТАМ КУРВЕ. ИМА ТОЛКОВА ПО ВАЖНИ ТЕМИ ОТ ТОВА КЪДЕ СИ Е РАВЯВАЛА ПРЕЛЕСТИТЕ.

Кой е тоя миндил?

Пф...

Понякога се чудя това новинарски сайт ли е или каталог на "елитни" компаньонки

Другото си е новинарски сайт.

Голям срам и трагедия за семейството... Има сестра, която няма нищо общо с нея. Тя, Нора, на 16 годинки беше невзрачна варненска тийнейджърка. Но нимфоманията си е болест. Не го прави за пари, влече я.

Svesten ne e bil, a tq ot malka si beshe kurvi..a, razgleze na i otvratitelna

ясно е,че е там по проститутски работи.Не си е наела хотела,ами някой и го плаща

Това простото и него го пуснаха да проституира в арабския свят.

Имаш ли приятелка за тройка ?

Момичето не е на почивка ,а на работа.Чест и прави, че си изкарва хляба по напълно честен начин.

Проституцията не е точно честен начин. Тя все още е престъпление.

Прави и чест на тази пачавротина, че е проста и си го признава и осъзнава. Повечето от другите се мислят за богини.

Кой плаща сметката само това ми избяга Иначе всичко друго е ясно Страхотна статия Наблъскан ме с култура Като лайно с витамини

Никво лято не продължава, жената е там да работи!

Добре че има фотошоп. Даже след пластичната хирургия прилича на лелка на средна възраст без грим, фотошоп и изкуствените лампи и отразители... Лицето й е просто ужасно, подпухнало от всякъде, без никакъв тонус, веждите й не приличат на нищо след последната корекция... честно казано намирам поддържани жени на 40 без корекции далеч по-красиви и привлекателни... не знам как някой изобщо може да я хареса... тя и с грим не става честно казано - никоя от тия не стават с грим, приличат на статуи. Красива е само на снимки.

Кво са 1000 $ половин час лапане на черни рязани чурки и бухане здраво в'' какаото''

Колко си бяло сладко е изяла за да отиде в Дубай?

Поне дамаджана!

Дори 2

те я кръстили Надка пък и викат Нора.... фак лоджик

Тая отишла, а другите каки защо не са там - притеснен съм, заразени ли са, билети ли няма, търсенето ли е спаднало.

Колко може да струва една вечер с тази дама? Много ми е любопитно?

Колкото самолетните билети и престоя в изискан хотел.

Абсурд! Не е толкова скъпо. А и там е пренаситено с рускини, по-красиви от Норчето в пъти.

С такива дрешки в арабска страна се ходи в затвора директно. Ако оживее де...

Хе, хе много си назад с и нфото брат. У Дубай с, това дупе и тези джуки може да ходи както си иска. Нали арапята за туй плащат да я блъскат където си искат. Ама ко и пука п... Ка изтриване нема

Айде стига сте уведомявали обществото за работния график и задграничните командировки на тези държанки.

кой я издържа, Черепа или Пеевски

А стига сте обиждали Черепа! Може да е всякакъв, но от жени разбира! Тая циганка може само да си мечтае да се запознаят.

слънце , пясък , море и ... кур на корем ...

море и мъка и арабски к.р в плеймедскита ми ръка.

те това е живот майка ... ха ха ха

"...мобилни приложения и апликации." Ми то е едно и също бре, на два езика ша знайш!

от какво ли се измарят тия

лекият живот е много тежък

пишете пишете абсолютен боклук това си е реклама за проституция

Чакаш да ти зарастнат протритите джуки и интимните части ли? И при теб само да се огъзиш на пръсти не става, пробвай с кокили.

Хубава статия-реклама на хотела :)

Нагло същество , нарисувано проскубано и с ръст около 1.30 см , не намирам нищо интересно в това , но ако се подтавя на мястото на некой баровец що да не я друсна за некви стотинки ( според мойте възможности ) :-)

От кога като работиш, се водиш на почивка! Тя заработва и се прави на почиваща! Ей, ние да не ядем доматите с колците бре?

Между заработването почива.Подмиването е подготовка за работа.

Таа да не работи за Черепа?

Прадядо ми разказваше как едно време през 19-ти век наставал тотален хаос когато на някоя госпожица и се покажел глезенът на слизане от файтона. Та понеже разбрахме, че никой от вас тук, тибетските монаси, никога чекия не си е ударил, колко от вас са виждали гол женски глезен?

Всичко що е чикиджия се изреди да я плюе. Подава ви момичето материал за разтоварване, Вие я плюете. Що? Ясно ни е какво се крие зад моралистичните ви исказвания :-D. Ех туй грозде, киселото значи!

Други защитаващи проституки освен чекиджии няма. И то само защото изглеждала една идея по-добре. Уважение и респект към такива нямам.

Една идея? Офталмологът те чака, запазил съм ти час. Плейбой не е станал плейбой щото си избира грозни моделки. Дали е проститутка или не, първо няма никакво значение, второ, ми нейна си работа как си вади хляба, ако не вреди на останалите с това.

Ами я ми дай номера на сестра си или дъщеря си, да си поговоря с тях на тема бизнес тогава. Ще изкарват доволно!

Намери я в нета в"Черешката на тортата" където си "лафи" с един педал и после пак помисли дали би я подкрепил.Толкова глупаво и жалко същество е...Ако ще и на луната да отиде на почивка-ще си остане една глупава и смешна к....а.

Ама ей, Фазомер, тука и жени коментират, кви чеки - ии? Тази е най-противната 'миска', която съм виждала през годините, толкова груба, проста, изключително противна. Тук не говоря за външен вид, направо като си отвори устата, се чудиш дали още не живеем по времето на шимпанзетата. То и външния й вид показва това, дето е отвътре, противна мутра! Другите дет са прости, поне не говорят толкова.

Ама ей, Фазомер, тука и жени коментират, кви чеки - ии? Тази е най-противната 'миска', която съм виждала през годините, толкова груба, проста, изключително противна. Тук не говоря за външен вид, направо като си отвори устата, се чудиш дали още не живеем по времето на шимпанзетата. То и външния й вид показва това, дето е отвътре, противна мутра! Другите дет са прости, поне не говорят толкова.

не знам защо тъй наречените медии в бг популяризират проституцията... в крайна сметка тези сайтове се четат и от 12-13г деца, които нямат житейския опит да осъзнаят, че това е проституция и се опитват да подражават. по добре да има медийно затъмнение за такива новини, вместо да се популяризират и после да се чудим защо когато отидем в някоя нормална страна, като разберат, че сме българи ни се подиграват

Тия ку.ви, само и само да са там, са готови арабите да ги дънат до скъсване !

Не пишете глупости за апартамент който тя била наела. Това е апартамент където е прекарала няколко часа или 1 ден да поработи. Те такива като нея дори и да могат да си позволят апартамент няма да им дадат.

Поредната сюрентия с продадена пизда, обект нанобшиврен материал. Пишете барем кой е спонсорът й.

Как може да пишете за тая коза??? Това ли иска българинът? Пишете за някой музикант, автор, актьор... Пишете за театъра, постановки... Пишете за уличните културни събития. Пишете за математиците ни... Учените ни... Нямам думи!!!

Абе ти в кой свят живееш? Сега са популярни реалити дзвезди.

Абре, кой малоумник плаща на тая курволетина?

Има и такива извратеняци.

Пиша хвалебствия за секви нанадолнища. Само за пари.