Макар по традиция, датираща от незапомнени времена, рожденикът да е този, който би трябвало да получава подаръци, няма правило, забраняващо му самият той да прави такива, особено на хората, заемащи специално място в неговото сърце. Точно както съвсем наскоро стори Евгения Джаферович, която по случай своята 34-годишнина реши да сбъдне една от мечтите на своя съпруг, удвоявайки щастието, съпътстващо личния ѝ празник. За целта тя заведе бившия футболист във Франция - страната, която той винаги е искал да посети, но никога не се осмелил да го стори.

Преди няколко дни двойката публикува в социалните мрежи поредица от кадри, показващи как са прекарали значимия за гримьорката ден, чиято сутрин е започнала с наздравица, вдигната в нейна чест на терасата към хотелската им стая, разкриваща спираща дъха гледка към Париж. В своя личен Instagram профил половинката на някогашния централен защитник на ФК "Берое" публикува четири изображения, на които позира пред фотографския обектив по бял хавлиен халат, държейки в ръка чаша шампанско.

Вижте снимки >>

"Благодаря ви от сърце за пожеланията! Изпращам една емоционална година и съм готова с отворено сърце и голяма усмивка да посрещна новите предизвикателства! Щастлива и благодарна съм за всичко, което ми се е случило! Всеки щастлив миг и всеки урок от живота са ме направили това, което съм днес! Прегръщам ви!", пише тя към своя пост, събрал до момента над четири хиляди харесвания и редица пожелания в секцията с коментари, сред които се отличиха тези на певеца Стефан Илчев, риалити героя и партньор на телевизионната водеща Гала - Стефан Николов, фитнес модела и успешен инфуенсър Янита Янчева и др.

По-късно партньорите, които преди малко повече от десетилетие минаха под венчилото, засвидетелствайки и узаконявайки пред света своята любов, са посетили ресторант, предоставящ им възхитителен изглед към може би най-голямата емблема не само на населеното място, но и на цялата страна, а именно Айфеловата кула, допринесла за романтичната атмосфера на тяхната задушевна вечеря. Именно към снимките, запечатали това им преживяване, бившият победител и настоящ водещ на "Survivor" реши да поздрави любимата си за рождения ѝ ден, показвайки за сетен път силните си чувства към нея.

"Винаги съм изпитвал необяснима симпатия и привличане към френската култура. Още от тийнейджърските ми години, когато учителката ни по хърватски език ни даде да прочетем "Терез Ракен" на Емил Зола, а след това, когато за първи път изгледах "До последен дъх" на Жан Люк Годар и когато слушах Жан Пол Белмондо как ухажва Джийн Сибърг, докато се возят с кабриолет по Шанз Елизе, аз останах зашеметен и влюбен.

Интересното е, че въпреки всичко това, никога не бях стъпвал във Франция... до този момент.

Винаги съм се страхувал, че ще остана разочарован и че няма да е това, което е в романтичните ми представи, но моята по-добра половинка, любовта на живота ми, реши да ме заведе в Париж и да празнуваме рожденият ѝ ден тук.

Вместо аз да ѝ подаря нещо, тя ми подарява на мен, мисля си. Айфеловата кула е пред нас, чаши със шампанско са в ръцете ни...

"Заслужава ли си всичко това? Не е ли надценено? Някаква светеща кула, стотици души се снимат, крещят, пият..." - помислих си

Поглеждаме се двамата. Виждам сълзи в очите ѝ. Усмихва се. Щастлива е. Много е красива. Моя е. Аз съм неин. Обичам я...

Искам да запазя този момент. Затварям очите и натискам копче. Щрак! Скрийншот в съзнанието ми. Слагам го в най-важната и най-скъпата папка, дълбоко в сърцето ми.

Отварям очи.

⁃ "Честит рожден бебо! Volim te! Благодаря ти, че си до мен! " - целувам я

Заслужава ли си всичко това?

Отговорът вече е кристално ясен.

Много повече отколкото някога съм си представял...", гласи посланието към публикацията му.

Преди това, възползвайки се максимално времето си във френската столица, Ваня и Жени са посетили някои от най-популярните ѝ туристически локации, като Лувъра, например, където всеки от тях се е снимал пред най-известната картина, създавана някога, и по-точно Мона Лиза, излязла изпод четката на Леонардо да Винчи,