Коментари - За рождения си ден Жени Джаферович подари на съпруга си незабравимо преживяване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Село село. Тоя път сбила ли се е с някого по улиците или е пропуснала?

Тази гадже или майка му е на този? Защото изглежда поне 15 години по-възрастна от него.

Бях се запекъл няколко дни и тъкмо мислех да ходя до аптеката за Дуфалак ма вие отново ме спасихте. Имаме банкет другата седмица във фирмата, ще е яко плюскане. Сто процента ще се запека пак. В Сряда ще ви замоля нещо по-пикантно за някоя от родните корви да пуснете. Като видя Галена, Преслива и тия новите инфленцарки директно ми тръгва срането.

Кои са тези,и какво ни пука!?

Символ за модерна двойка!!!Жената е мъжът в семейството...

На някого хрумвало ли му е, че тези статии се пишат като просто следваш няколко инстаграм профила и 'докладваш' като постват - не вярвам хората да тичат подир Дир и да си бутат прессъобщението за уикенда? Просто е сладка "журналистическа" работа - скролваш инста по цял ден за оправдание че работиш, набройкваш този и онзуи дето ще ядосат тълпата с физиономията си и пишеш на всеки пост. И тука хората се избиват да им оставят коментари, да се оплакват как се бутали, а то просто машина за генериране на сесии за реклами.

Тая година в Париж, догодина къде? В КуиадасЪ или в Измир?

Юруш у Париж на снимки!

Аман от тях....Много досадни

lu4ka

Добре дошли в Париж, новата столица на Африка!

Почивката от новините около тези особи свърши. Пак се почна. Сега следва и новина за онова недоразумение Лозанова

Грозна и противна пача

Отвратителни!

Стига реклама на тея връзкари!!! Никой не иска да ги гледа само ги бутат по предавания.

Хубава двойка, хубави деца са си направили. Дано само някоя котка да не им мине път, че завистници много, а щастието обича тишината...

Каквито ще да са. Да са живи и здрави, Само да не ги навират в публичното пространство и в предавания,в които не им е мястото.

Защо злобеете, защо плюете на щастието на две човешки същества?

ахя я ти си не..бан..кретен...прасто хората не обичат покзнаст

Мислех си, че Жени Джаферович е МЪЖ. И понеже в цялата безкрайна статия никъде не е споменато името на любимия съпруг, погледнах в интернет. Той се казвал ВАНЯ!!!. При тия май нещата са наопаки!

На 34 години? Мислех, че е поне на 50..

Селски първенюта....

Тази женя да вземе да се обръсне. Как я търпи мъжя не знам.

а някоя дърничка в куфара да не си хванете...хаааа

Чудя се защо випове випески певачки и журналисти се чустват дръжни да ни информират...за къде спят какво ядат как се гримират как се обличат....Торкова простотия на тоя свят.../ в момента пиша от хотел с гледка над цяло Токио, пия шампанско от 1000 долара и ям черен хайвер на сушита...хаааааа;)

Поради същата причина поради която и ти ни уведомяваш за същото. Комплексарщина и желанието да разцъкаш езика на армия анонимници.

хаааааа лошо е когато човек няма капка интелигентности не разбира от ироня

Комплексарщина и неподправена простотия подплатена с някакви пари води до сюжети като този. Едно време имаше вестник "Стършел", сега е рубриката "Лайф" на Дир.бг.

Как ще го преместя....

Не знам дали има по-нелепа, безвкусна и противна двойка от тия безделници. И не знам колко тъпи треа да са рекламодателите, които я ползват тая за лице на продуктите. Дир и такива като вас са виновни, че допускаме такива бездарници да стават известни и да ни ги лансират като някакъв вип.

Теа и наумчо татин

Определено Наумчо е още по-мазен

Тия двамата Джаф-човци живеят от телевизионните пари, които им се плащат да участват във всички тъпоглави тв-предавания. Иначе нищо не работят, както правят нормалните обикновени хора.

Толкова обичам да гледам снимки и клипове на такива изкуственяци, които се опитват да ни убедят, че живеят приказно и щастливо, и са вечно млади, и вечно красиви, и много богати, а после същите тия ги виждаш в кварталния супермаркет и осъзнаваш колко са обикновени. Така се напъват масово да се представят под друга светлина, че направо ми се драйфа.

Не само, мисля че точно тези вип-персони, някой ги беше гледал как вдигат скандал за 5-10 лева на опашката в супермаркета :) Богаташи, сър :) И тази пача нагла с джипа си бута друга майка с деца и я псува и кълне. Абе вип за пример!

ББС Куколд сесия?

100 % + генг-бенг и биг блек коковете не са пощадили задника и на Ваня. Той затова е толкова щастлив по снимките.