Южнокорейската момчешка група "Stray Kids" оглави класацията на "Billboard" за албуми с "Oddinary", съобщи сайтът на изданието.

Тавата зае първа позиция при дебюта си в чарта. Песните в "Oddinary" са почти изцяло на корейски език. От новата продукция на бандата за отчетния период са продадени 110 000 еквивалентни единици. Момчетата, които за първи път влизат в BIllboard 200, пуснаха албума си на 18 март.

Втората позиция в чарта е за рапъра Lil Durk с албума "7220", който беше начело миналата седмица. От тавата са продадени 81 000 еквиваленти единици за периода на отчитане.

Саундтракът към "Енканто", който спечели награда "Оскар" за най-добра анимация, заема трето място в чарта. Той инкасира продажби от 59 000 еквиваленти единици, предава БТА. Продукцията оглавяваше чарта в продължение на девет непоследователни седмици.

В челната петица на Billboard 200 място намират Морган Уолън с албума "Dangerous: The Double Album" и Джус Уърлд с с "Fighting Demons", който се изкачи до пето място от 35-а позиция миналата седмица.