Забравете BTS, нова южнокорейска група завладя върха на класациите

"Stray Kids", които пуснаха албума си "Oddinary" преди няколко дни, вече са на първа позиция на Billboard

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве нали "уж" сте им били верни фенове на BTS? От началото на годината само ги критикувате и клюкарствате за тях.Не се ли усещате ,че ставате супер банални? И ако се наричате фенове ще се гръмна! Прости спрете да ръсите всякви такива глупости така ги карате сами да слязат от сцената.

Първо :Stray kids не са нова група, просто сега са пробили в тази класация. Браво, за което! Второ: BTS няма как да бъдат забравени или изместени. Колкото и да изглеждат от един кюп, разликите в Kpop групите са големи. Това са имената на само две от групите, а в Кореа тази индустрия от десетилетия буквално "бълва" подобни всяка година. Факт е, че благодарение на BTS, света заговори за Kpop-a и това отвори пътя и за останалите групи. Все по-често ще се появяват подобни статии за "нови" групи, които отдавна се изявяват в Корея и в цяла Азия. И трето: към тези, които нямат проблем да гледат пластмасови джуки и цици нявсякъде наоколо, но се скандализират от грима и вида на изпълнителите от Корея, ще добавя, че това също не е "нова гейска мода", а една национална култура характерна за Корея още от древността. Там си е направо задължително всеки средностатистически уважаващ себе си корейски мъж, да се грижи за външния си вид, като изпълнява определни козметични ритуали и използва козметика, която тук се счита за женска територия. Съответно няма как тези, които ги дават по телевизията да правят нещо различно. Ако човек поне малко е наясно какво се случва зад кулисите, ще знае че там където има сценично изкуство - театър, кино, музикални изпълнения и ежедневни телевизионни предавания, се използва грим, включително и при мъжете, които четат новините. Тяхните норми в индустрията налагат такъв модел, и тук има подобен пример, как един стил буквално претопи и клонира доста изпълнителки, за да отговорят на вкуса на феновете. П.П. Доста глупости изчетох. Присъщо ни е тук да даваме мнение за неща, които не разбираме. Дано поне един от пишещите да прочете нещо повече по темата и да се запознае, тогава компетентното му мнение ще бъде свързано с не/харесването на стила музика Kpop, и няма да е "бля бля гейове", "бля бля момиченца" и т.н.

Няма да забравя BTS,защото някой дебютирал и влезнал в класацията.BTS постигнаха успехи извън Южна Корея,а хитовете им държаха със седмици първите места в класациите.

Те Stray kids са от вчера,голяма новинка няма що!Има много известни корейски групи и саветьт отдавна им е фен ,ама в Бьлгария нали сме пет века назад....

Потърсих ги в тубата от любопитство. Корейци ,дето се правят на негра. Явно " свободният пазар" за музика свежда качеството почти до нула.

BTS са по велики от другите групи и няма да ги мразя само заради тъпа статия!!!!!!!!

А и BTS са били 1,0000000,000000 има още 0, но са били повече пъти на билборд и имат много известни албуми също и са били по всеки ден на червения килим и на първо място...! Аре бай.

Нищо особено. Посредствено. Апропо, каква е тази тава? С баница ли?

Не пиши повече за Bts или коята и да е друга корейска новина. Хора като тези по долу в коментарите Никога няма да разберат че те са измета в обществото ни. Затова те съветвам така няма да спечелиш пари от такива статии в България неофициални. Всеки може да пише и все да хейтва. А хейтърите ако обичат да си мълчат и да не влизат в статии които не могат да разберат нито прочетат. Българската си грамотност оправете. И се спрете идиоти.

Защо си мислите че ние българите не сме зараза? А обиждаме Азиатците които ние никога няма да стигнем и са най-силните по сила и икономика в света. Ако искате по хубаво място направете го. А не да се оплаквате. За това нашият народ го тъпчат и хулят защото Никой не пази родното. После ми разправяйте за корейци и китайци. Научи се собствената си култура да уважаваш, погледни първо себе си после обиждай другите.

Ако обичаш когато пишеш българска статия за някоя си звезда, не използвай думата ,,забравете". Момчешка група Bts са много по популярни и извести от Stray Kids преди те да се появяват и да използваш такава дума за звезди като тях е обидно и глупаво да използваш да ти кликват на публикацията. Винаги българите се възползват от чуждия труд и не разбират. Напиши някоя по хубава статия вместо да изпъкваш нещата извън България. Кажи напишеш нещо полезно и позитивно което няма в нашата държава. Българският национализъм вече е малко. Срамувам се. ,,Да живеят хейтърите"

Екстра пакет като за 12 годишни ученички, консуматорската машина трябва да ги хваща отрано.

Като музика нищо, оригиналност никаква. Съжалявам, че кликнах и увеличих “популярността”

Мачкай всякавки Китайци и Корейци, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с корона-вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите на нас българите.. Ще ги ПОЗНАЕШ по дръпнатите очи... За да НЕ ходиш като идиот в най- голямата ЖЕГА с Парцал ( маска) на лицето..

безлична цветна пръдничка, но явно това са напъните на музикалната индустрия

момчешка ?

Сладки котенца.

същия стил, но са по-млади

сам

пак ли нова корейска гей-групичка на хоризонта...?

Всеки който каже че те са гейове.....ми съжалявам те не са ви огледала

Не ме изненадва този коментар. По нашите географски ширини се смята за мъжкарско да си анаболен, брадясъл, гледащ лошо тип, турбо гъзар, задължително демонстриращ финансова мощ. Много са ни гейове тези корейци. Едни такива обикновени, пък гладко избръснати, пък слабички, пък усмихнати, кланят се на всеки, уважават всеки, пък и танцуват в несвяст, уж безумно богати, а никой не ги знае какви коли карат. Мъже ли са т'ва ! Гейска история!

От едно Арми: Браво на Stray Kids! SK 4ever!