Имайки предвид приятното време през последните седмици, мнозина вече се бяха настроили за топлото начало на пролетта, само че вместо това връхлетялата с пълна сила люта зима ги изненада, припомняйки им, че е рано за нейния така жадуван край. Така вместо пейзажът навън да се събуди за живот, той повторно потъна в летаргия, плътно покрит от разстелилата се из цялата страна дебела снежна покривка.

Разбира се, ниските температури, сковали нашите географски ширини, принудиха хората пак да се затворят по домове си, надявайки се женският характер, който според поверията контролира задаващия се месец, да прояви повече снизхождение от обичайно. Чакайки този момент обаче, всички господа, търсещи спасение от коварния студ, лесно могат да си припомнят какво е усещането за жарко лято, благодарение на последните кадри на сексапилната Габриела Николаева, публикувани в личния ѝ Инстаграм профил.

Вижте снимки >>

Наскоро нейният партньор Иво Аръков ѝ подари романтичен уикенд във Витоша, където двамата се усамотиха заедно сред спокойствието, царящо в планината. За бягството си от столицата те отседнаха в прекрасен хотел, заобиколен от иглолистна гора, над която се подават побелелите възвишения. В него те изкараха целия си престой, радвайки се на споделените мигове тишина, далеч от цивилизацията. Позволявайки на последователите си в социалната мрежа да надзърнат в почивката им, знойната брюнетка сподели няколко свои горещи снимки, способни да предизвикат пожар в мъжкото сърце, дори и в настоящите мразовити климатични условия.

На тях тя позира без дрехи, обърната с гръб към обектива, който стои в ръцете на актьора, заснел изображенията, даващи повод за сериозна завист у всеки съзрял ги представител на силния пол. Седнала върху леглото в стаята им, половинката на звездата от сериала "Съни бийч" стои с лице към прозореца, оставяйки завивките, покриващи тялото ѝ, да се свлекат до кръста ѝ, разкривайки нейния гол гръб, както и част от внушителния ѝ естествен бюст, който със сигурност не оставя никого безразличен.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Той е половината ми душа, както казват поетите", гласи посланието на Габриела към кадрите, представляващо цитат на американската писателка Маделин Милър, отнасящ се в случая до артиста, който очевидно е толкова горд с нея, че няма нищо против от време на време тя да се съблича пред обектива. Все пак именно той е човекът направил съблазнителните фотографии, галещи очите на потребителите във виртуалното пространство.

За разлика от нея Иво предпочете да не показва плът, с която да зарадва дамите, макар че поддържа добрата си фигура с интензивни тренировки във фитнес залата. Вместо това той просто показа как се наслаждава на чаша кафе в лоби бара на комплекса, отправил поглед към живописната гледка към склоновете.

"Когато големите момчета си играят, ние трябва да постигнем спокойствие на 1870 м височина", пише той, визирайки войната в Украйна, избухнала само преди няколко дни.

Снимка: Официален профил в Instagram