Ако попитаме господата как си представят перфектната закуска за шампиони, с която половинката им може да ги зарадва сутринта, то една голяма част от тях биха отговорили, че макар любовта на мъжа да минава предимно през стомаха, ключово значение в тяхната концепция по-скоро заема отношението... Например, не е толкова важно какво точно е приготвила любимата, щом не само се е сетила да го стори, но и е вложила старание. Идилията обаче би била наистина пълна, ако тя реши да поднесе храната в леглото, като за допълнителна романтика е оставила дрехите си в кухнята...

Точно както Джеси Джей се пошегува, че е сторила, илюстрирайки думите си с почти гола снимка.

Вижте кадъра >>

Макар първи април вече да е в миналото, намиращо се зад гърба ни, британската певица прояви добро чувство за хумор с последната си публикация в социалната мрежа. На снимката, която качи преди броени часове, тя позира в червена прозрачна тюлена блуза на ситни точки, чиято кройка пада свободно върху голото ѝ тяло.

На кадъра брюнетката е вдигнала ръце над главата си, като по този начин позволява на ефирните ръкави на дрехата да спуснат "етажите" си надолу, добивайки формата на разтворено ветрило. Единственото бельо, което певицата носи, са червени прашки, а зърната на голите си гърди е прикрила с емотикони във формата на сърца.

Допълвайки визията си, тя е заложила на чифт висящи обеци, а косата ѝ е прибрана в ниска опашка.

"Тази сутрин, докато правех закуската, телефонът ми случайно се включи в режим за селфи и засне това", гласи закачливото послание към публикацията ѝ, която към момента е събрала над 300 хил. харесвания.

Фотографията определено се хареса на почитателите на изпълнителката на "Price Tag", които изписаха хиляди коментари към нея.

"По дяволите, жено! Бъди моя", закачливо написа някогашната тийнсензация Джоджо, на което Джеси отговори с емоджи дявол.

Деми Ловато постави огнени пламъци и получи сърца.

"Загори ли закуската?", включи се с върпос нейна фенка, а останалите последователи на звездата я коронясаха за истинска кралица на селфитата, въпреки че снимката очевидно е част от фотосесия на Джеси.

Доскоро британката имаше връзка с Чанинг Тейтъм, с когото ту се събираха, ту се разделяха. Макар да се твърди, че в момента двамата не са заедно, това не възпря бившата треньорка в "Гласът на Великобритания" да публикува мило пожелание за 40-я рожден ден на актьора, който бе на 26 април. С това си действие гласовитата Джеси накара широката публика да се пита дали не са решили да дадат трети шанс на любовта си. За сега обаче всичко е в сферата на догадките.