В хода на времето са се появили множество поговорки, събрали в себе си мъдростта на народа, които помагат на човек да се справи с трудностите, изникващи по неговия житейски път. И макар малко или много всички от предаваните от поколение на поколение сентенции да намират приложение в нашето битие, сред най-използваните от тях определено попада тази, гласяща, че клин клин избива. Факт е, че противодействието на нещо със същото средство безспорно дава нужния резултат, като примерите за това са безброй, а по всичко изглежда, че Златка Райкова е на същото мнение, считайки, че разочарованието, причинено от един мъж, може да бъде изцерено най-бързо единствено с... ласките на друг.

В последно време усилено се заговори, че плеймейтката и футболистът, от когото има дете, са се разделили, но доскоро нямаше каквито и да било доказателства в подкрепа на тази теория. Нещо повече, само преди няколко дни пиарът на двойката заклейми раздялата им като абсолютна измислица, изтъквайки, че клиентите му са по-влюбени от всякога. Само че впоследствие Благой Георгиев неволно опроверга думите му, заличавайки всички свои общи снимки с еротичния модел от личния си профил в Инстаграм. Не след дълго стана ясно, че двамата с блондинката вече дори не се следват в социалната мрежа, което се прие за сигурна индикация, че вече не са заедно.

Вижте снимки >>

Сега се оказва, че краят на връзката им, продължила почти четири години, е истина, или поне така изглежда. Макар все още никой от тях да не е пристъпил под светлините на прожекторите, за да коментира публично темата, преди часове във виртуалното пространство се появиха папарашки снимки, свидетелстващи за краха на отношенията им. Изображенията, направени в заведение, намиращо се в един от столичните молове, показват как бившата половинка на Джизъса разменя нежни ласки друг мъж, чието лице обаче не се вижда ясно, тъй като е частично скрито от растение, изпречило се пред обектива. Въпреки това някои медии побързаха да пишат, че става въпрос за известен бизнесмен в сектора на онлайн залозите. Човекът, заснел фотографиите, очевидно е последвал двойката чак до паркинга на търговския център, понеже на третата фотография се вижда личният автомобил на непознатия господин.

По-късно обаче, в малките часове на нощта, за изненада на последователите ѝ в Инстаграм, някогашната участничка в предаването "Като две капки вода" реши да покаже своя ухажор, публикувайки кратко видео с него като 24-часова история в платформата, в което двамата се намират в компанията на свои познати, събрали се в домашна обстановка. В началото на кадрите те стоят на сантиметри един от друг, държейки се за ръце, а само секунда по-късно се отдават на страстна целувка. Публикацията не се задържа дълго в акаунта на Райкова, изчезвайки доста по-бързо от зададеното по подразбиране от сайта време. Вероятно споделяйки клипа, красавицата е взела импулсивно решение, за което после е съжалила, но макар да го премахна сравнително скоро, в интернет вече изтекоха няколко негови скрийншота, накарали неговите потребителите да заключат, че тя вече е успяла да преодолее бившия си партньор.

Колаж: Скрийншот Instagram

Златка и Благой се събраха през лятото на 2018 г. и макар да се очакваше той да ѝ предложи брак по време на участието им в риалити формата "VIP Brother" през същата година, това така и не се случи. Спортистът зададе големият въпрос чак след като напуснаха къщата на шоуто, падайки на едно коляно навръх Коледа в техния дом. През жаркия сезон на 2019 г. се разбра, че плеймейтката е бременна с първото им отроче. При тази радостна новина се появиха спекулации, че обмислят да минат под венчилото, но не след дълго Джизъса ги отрече, заявявайки, че сватба все още няма да има, тъй като основният им приоритет е раждането на бебето им, появило се на бял свят в последния ден на септември. Момченцето, което кръстиха с името на неговия баща, е четвърти по ред наследник за Благой, чиито три останали деца са от предишните му връзки с гимнастичката Христина Витанова и танцьорката Есмер Омерова.

Снимка: Официален профил в Instagram