Всички хора знаят, че в миналото, преди славата да ги връхлети със силата на цунами, днешните знаменитости са били съвсем обикновени хора, чийто живот далеч не е представлявал интерес за света. Тогава в ежедневието им са отсъствали упоритите папараци, дебнещи ги на всеки ъгъл, надяващи се да запечатат мига, в който направят погрешна стъпка, както и ордите от отдадени почитатели, готови да крещят името им, ако случайно ги засекат на улицата.

Да, по-голямата част от широката публика е наясно с общата картина, която в повечето случай звучи като съвременна холивудска приказка, но онова, с което не е запозната, са изграждащите я детайли. Така например никой не подозира какво точно е работила Дженифър Лопес, преди да завладее първо големия екран, а след него и музикалната сцена.

Наскоро годеницата на Алекс Родригес разкри каква е била първата ѝ професия, макар и краткотрайна, много преди да се нареди сред останалите звезди на шоубизнес небосклона. В риалити предаването "World of Dance" тя сподели, че в тийнейджърските си години е била продавачка в магазин за дънкови облекла.

Вижте снимки на Джей Ло >>

Досега се считаше, че първата длъжност в биографията ѝ е тази на секретарка в адвокатска кантора, на която бива назначена на 18-годишна възраст, след като напуска дома си заради жестока кавга с майка си Гуадалупе, която не желае дъщеря ѝ да навлиза в коварните среди на киноиндустрията. Но днес вече е ясно, че и по-рано Лопес сама се трудила за доходите си. Или поне се е опитвала...

"Бях уволнена", призна 51-годишната красавица.

А на въпроса защо се е стигнало до раздялата, тя отговори просто:

"Постоянно танцувах по пътеките между рафтовете", каза носителката на престижната награда "Икона".

Няколко години след този случай обаче, Дженифър успява да преобърне съдбата си, намирайки място сред танцьорите в различни групи, като тази на Майкъл Джексън. И макар после да се насочва към актьорското майсторство, никога не оставя настрана танците, които и до днес заемат специално място в живота ѝ.

бичам да танцувам, това е първата ми любов", потвърди тя в интервю за "Entertainment Weekly" през 2019 г.

Нейната страст обаче ѝ се отплаща, тъй като впечатляващите движения, които двете с Шакира показаха този февруари на шоуто през полувремето на "Super Bowl", бяха само една от причините да получат общо 4 номинации на тазгодишните награди "Еми", включително и в категорията "Оutstanding Variety Special (Live)".

Церемонията по връчването на телевизионните отличия ще се състои на 20 септември, но традиционното събиране в театър "Майкрософт", Лос Анджелис, няма да се състои заради коронавирус пандемията. Вместо това тя ще се проведе в онлайн формат.