Без съмнение всяка популярна дама ще потвърди, че да изглеждаш перфектно си е изморителна работа. Все пак, знаменитостите трябва да мислят дори и за най-малкия детайл от визията си и поведението си, когато се повяват на публични събития, особено на такива, които разполагат с червен килим, тъй като всяка тяхна крачка бива проследена от множество обективи - както на фотоапарати, така и на видеокамери. А и високата резолюция, с която снимат устройствата днес, едва ли действа успокояващо на нервната система. Все пак 4К си е 4К... и при нея почти нищо не може да убегне на окото.

Вижте кадъра >>

В подобни моменти, придържането към съвършенство (във всеки един аспект на думата) вероятно е истинско изпитание за известните представителки на нежния пол, които не бива, макар и случайно, да "издават", че и те са просто хора. Въпреки това обаче, понякога част от звездите все пак си позволяват да напомнят на почитателите си, че не са по-различни от тях.

Особено сега, когато всички големи мероприятия са отменени за неопределен срок заради коронавирус пандемията и прочутите личности могат да се насладят на една непланирана ваканция.

Точно както само преди дни стори Дженифър Лопес, сочена от редица издания за една от най-привлекателните жени на планетата. Певицата и актриса реши да покаже на 127 последователи в Инстаграм естествения си вид, без професионален грим или прическа, както са свикнали да я виждат през повечето време нейните фенове. Тя публикува изображение, на което все още е сънена и с рошава коса.

"Добро утро на всички!", написа тя към селфи, на което позира на верандата на дома си, а фонът зад нея се изпълва от дърветата в двора на къщата.

За кадъра латино дивата е облечена единствено с бях хавлиен халат, на който са бродирани нейните инициали. Към публикацията си тя постави още и хаштаг "сутрешно лице", за да подчертае, че съвсем скоро е станала от леглото.

Ходът ѝ определено беше печеливш, защото към момента изображението е събрало повече от 2 милиона харесвания и над 27 хиляди коментара, изпълнени с комплименти. Очевидно натуралната визия на годеницата на бившия бейзболист Алекс Родригес се хареса не по-малко на потребителите на платформата от бляскавия образ, който по принцип представя пред светлините на прожекторите. Те не пропуснаха да отбележат, че актрисата и певица младее за възрастта си, а по кожата ѝ отсъстват каквито и да било белези, оставени от времето.

"Прекрасна", "Естествена красота", "Иска ми се и аз да изглеждам така рано сутрин" и "Кралица" са само част от думите, които се редят под нейния пост.

Неотдавна Лопес отпразнува своя 51 рожден ден, като преди седмица благодари в мрежата за всички пожелания, които е получила.

"Благодаря ви от сърце за красивите пожелания! Докато ги преглеждах, се замислих за миналогодишния си рожден ден, които посрещнах с много от вас. Сега нещата са различни, но все така усещам вашата любов. Въпреки че светът доста се промени, има едно нещо, което винаги ще остане непокътнато: обичам ви, обичам ви, обичам ви!!!", гласи посланието ѝ.