Отминаха дните на идеализираното тяло след раждането, когато жената изглежда едва ли не сякаш тялото ѝ не е претърпяло никаква трансформация.

Сега Кейти Пери се присъединява към новата вълна от звезди, която прави реални и достъпни снимки за всеки етап от бременността - включително и за най-малко обсъждания: след раждането.

Много от връстниците на Пери, присъстваха на MTV Video Music Awards, а тя самата се включи в Instagram Stories, за да ги направи съпричастни на нейното състояние 4 дни след раждането на бебето ѝ.

Тя и Орландо Блум обявиха идването на дъщеря им Дейзи Дов Блум на 27 август.

Пери игриво е добавила стикер с логото на VMA към селфито си в банята и позира с корема си след раждането в нищо друго освен в нейното бельо за след бременност: сутиен за кърмене от Medela за безръчно изпомпване на кърма и сиво бельо за еднократна употреба с висока талия от Frida Mom за подпомагане на вагиналното възстановяване.

Що се отнася до красотата след раждането?

"Коса и грим: "изтощение", написа тя.

Пери никога не се е срамувала да споделя с феновете си,винаги е била честна и подхожда с хумор. Такъв е и този жест, че след раждането красотата остава малко на заден план.

Певицата не само хвърля светлина върху физическите предизвикателства на следродилния период, но помага на много жени по света да се борят срещу остарелите табута около тялото и раждането. Майчинството изглежда отива на Кейти Пери, защото то изглежда точно такова, каквото е за милиони жени по света.