Тейлър Суифт е осъзнала, че не вижда бъдеще с Джо Алуин. Това е и причината певицата да прекрати всичко между тях, пише RadarOnline.

По-рано този месец двамата сложиха край на своите взаимоотношения след шестгодишна връзка. А според източници, близки до тях "любовта е угаснала". Двамата са говорили за брак. "Но животът отвъд олтара не ги привличаше. Тейлър не искаше да се обвързва, чувстваше се сякаш е заседнала на едно място", споделят още те.

Дни след като новината за раздяла се появи в медиите, Тей бе забелязана да излиза от ресторант в Ню Йорк с продуцента Джак Антонов и неговата годеница - Маргарет Куали. Още тогава започнаха коментарите, че изпълнителката на "22" не изглежда да страда от раздялата си с Джо.

"Тейлър е много наясно с това, което феновете пишат за нея онлайн", казва един от източниците. "Тя вече намеква за раздялата на сцената."

Двамата с Джо прекараха карантината заедно, но изглежда техният "балон" не може да оцелее на открито. "Когато бяха само двамата бе хубаво и тихо", казва източникът. "Когато светът се отвори отново те се разделиха."

След раздялата им и двамата продължиха по своя път: Тей тръгна на турне - първото й от пет години насам, а Джо преоткри своята актьорска кариера.

"Но той се чувстваше засенчен от кариерата на Тейлър.", споделя още източникът, според когото певицата на този етап, е точно там, където иска да бъде - на сцената, а пък Джо може да очаква две-три песни за раздялата им, шеговито заключи.

Снимка: Getty Images