Ким Катрал, която даде плът и кръв на забележителната героиня Саманта Джоунс в "Сексът и градът" и звездата на сериала - Сара Джесика Паркър, не се долюбват през последните години и и това се отрази на продукцията - Саманта не присъства в новите серии. Премиерата на "И просто ей така" е утре по HBO Max.

Донякъде е логично да не се харесват, тъй като съществува и професионална завист, а за мнозина Катрал е по-добрата актриса - слива се напълно с образа и не можеш да си я представиш като нещо друго, освен секс хищница, много откровена и чувствена. Докато при образа на Паркър понякога прозира самата актриса, което в занаята им не е добре. Не бива да има пролука в изграждането на персонажа. Възможно е не се харесват заради това - кой е по по най.

Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и Кристин Дейвис

Снимка: Getty Images

Говореше се, че Катрал не е доволна от това, че колежката ѝ взима двойно повече пари.

Другото, което вбесило липсващата в новите серии звезда, се случило през 2018 г. Сара Джесика публикува съболезнования по повод смъртта на брата на Катръл, на което тя отговори в Инстаграм:

"Не се нуждая от твоята любов или подкрепа в този трагичен момент@sarahjessicaparker". Майка ми ме попита днес: "Кога тази тази лицемерка, ще те остави на мира?", написа Катрал над снимката.

Тя продължава още:

"Непрекъснатата ти демонстрация на фалшиво добри чувства, е болезнено напомняне колко жестока беше тогава, както си и сега. Казвам много ясно - не си ми приятелка. Спри да използваш нашата трагедия, за да се правиш на мила и порядъчна личност".

В новите серии са само три нюйоркчанки

HBO

Относно това Паркър каза на приятеля си Анди Коен в неговото ток шоу "Bravo", че е с "разбито сърцето" заради коментарите на Катрал. "Много е разочароващо, защото това не е миналото ни, не са отношенията ни, които си спомням", каза Сара.

Крис Нот, в ролята на Тузара, също коментира:

"Не знам какво мисли Ким, какво чувства. Аз съм много близък със Сара Джесика и това, което Катрал казва за нея, изобщо не прилича на Паркър. Харесвах Ким, мислех, че тя е просто страхотна в шоуто. Но някои хора напускат по свои собствени причини. Не знам и не разбирам какво се е случило с нея".

Актьорът също така призна, че не му допада, когато хората говорят лошо за Паркър. "Тя е мишена за много хора и някои от тях могат да бъдат много зли. Чувствам, че трябва да я защитя", признава актьорът.

Момичетата с Кайл Маклоклън и Крис Нот

Снимка: Getty Images