17-11-2017 20-11-2018

Коментари

женски бой, и не стига това, ами е и еврейка

Няма по-грозна и крива актриса от Сара Джесика Паркър. Конеста глава, грозно лице, мътни очи, криви крака, грозни ръце и пръсти...никаква женственост, а по-скоро излъчване на посредственост има в тази жена. Кой и как й повери главна роля в женски сериал?!? И в други филми играе много плоско и не е убедителна изобщо. Има един жест като си навежда главата встрани и гледа глуповато - във всички филми го прави по един и същи начин. Другите актриси в сериала са по-добри от нея и по-добре изграждат образите си. Саманта е топ! Много е добра!

Дава възможност на много широка целева група да се идентифицира с героинята й, без при това да буди завист.

Имате право. Много от жените на тази възраст са глуповати романтички. Даже героинята е по-скоро глуповата, отколкото романтичка. Но пак...грозотата й е поразителна :)

Кари беше свежа и чаровна в първите сезони, без да е красива. Фигура, на която модните изгъзици стоят добре. За жалост остаря грозно.Малки очички, голям нос, въздълго лице и тяло като скумрия. Харесвах шарлот, но и тя се е обезобразила.Миранда си беше и си остана кобила.Саманта беше съвършенна, красива и секси и направи много витален образ. жалко , че ни лиши от присъствието си във филма, но сигурно има защо.

И двете дядо Попе!