Жана Бергендорф отново е тук! Осем години след победата във втория сезон на шоуто X Factor, певицата, която може да изпее всичко, се изкачва все по-нагоре в класациите с новото си парче и видео "Непредсказуема".

Снимка:Орфей Мюзик/Warner Music Group

Текстът е на Михаил Андрей и Елена Моросано, музика е дело на Виктор Бурос, които са автори на много. Миксингът и мастерингът е направен от топ музикалните продуценти, чийто безпогрешен музикален нюх изстреля вече няколко звезди в световна орбита - Global Records. Сингълът е вече наличен във всички дигитални платформи чрез Орфей Мюзик/Warner Music Group.

Песента следва световните музикални тенденции. Текстът разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си.

Лирическата героиня е обвита в мистика, и държи да се усеща вярата й в Божествения промисъл, които напълно съвпадат със същността на изпълнителката. Видеото, което е режисирано от Люси Иларионов, е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, в който обаятелната Жана "бяга" след своята любов и сменя роля след роля. Участие в клипа взимат чешките братя вълци Сиукс и Черок. Техен баща е Терес - един от първите за породата в България. Спасен е от английско семейство, което е искало да го предаде във ветеринарна клиника за евтаназия поради факта, че не могат да се справят с неговото възпитание. След като той попада в семейството на зоолога (арахнолог) д-р Стоян Лазаров, с много търпение и любов той се превръща в прекрасен домашен любимец и страхотен актьор с над 70 участия. Неговите синове Черок и Сиукс, които са от малки по снимачните площадки, уверено по стъпките му.

"Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах топлина и пълноценност. Приказка, която оживя", споделя Жана.