След излъчване на епизода на "Черешката на тортата", в който домакин бе Емануела Толева - половинката на Андрей Арнаудов, стана ясно, че в продължение на осем години е страдала от тежко хранително разстройство.

Вижте снимки на Еми >>

Проблемът е бил наистина сериозен, тъй като дори е застрашавал живота ѝ. Дълго време Емануела не е можела да се храни, след което пък започнал период, през който не можела да задържа храната в себе си. Според нея проблемът е идвал от психическото ѝ състояние. Това довело до сериозни здравословни проблеми и тя загубила много килограми.

Малко по-късно близначката ѝ, Доротея, също преминала през подобен период. Тогава Емануела решила да се поинтересува повече от готвенето, с надеждата така да си възвърне апетита.

Сега тя е видимо по-добре, но ѝ е трябвало дълго време да се справи с проблема. Нарича този период "процес на самоосъзнаване".

Еми покани гостите си в "Черешката на тортата" в общия им дом с Андрей и сподели:

"Реших да посрещна моите гости у дома. Истинската и доминираща причина е, защото самата аз се чувствам по-комфортно тук, а и атмосферата ще бъде по-уютна. Не готвя по рецепти, обичам да ги интерпретирам".

Междувременно Андрей навърши 40 години на 8 юни и избра да отпразнува повода на морето с майка си, Емануела и сина им Васил, който пък наскоро стана на една годинка.