В пресата излязоха твърдения, че Даниела и Андрей се скарали, водещата натоварила багажа си в колата и отпрашила към Сърбия. По пътя се блъснала с автомобила и я закарали в “Пирогов”.

От вестник "Труд" потърсили на Андрей по телефона за изясняване на истината. “От всичко казано вярно е само, че Даниела е катастрофирала, но, слава Богу, леко”, пояснил водещият и добавил с типичното си чувство за хумор: “Това е силно украсена глупост."

Снимки на Даниела >>
Даниела в дома на Лепа Брена >>

"Ще разочаровам клюкарите, че жена ми наистина тръгна към Сърбия, ама не сме се карали. Трябваше нещо да помогне на майка си и сестра си и замина. Тя поначало си ходи на две-три седмици. След границата, някъде към Димитровград, колата й занесла и тя я ударила. Повече уплаха и ламарини, отколкото нещо сериозно. Веднага ми се обади и аз отидох да я взема. Прегледаха я в Димитровград, казаха, че й няма нищо. Но аз я закарах в “Пирогов” да се уверя, че всичко й е наред. А там я прегледа майка ми Илияна, която работи в Института за спешна помощ. Естествено, че на нея ще поверя жена си. Единственото пострадало нещо в цялата история е колата, която вече е на сервиз”, обяснил Андрей Арнаудов.