Вече стана ясно, че Евгения Джаферович имаше уникалната възможност да се докосне до блясъка на червения килим и култовите премиери, за които все човек, свързан с шоубизнеса, мечтае.

Вижте снимки >>

Гримьорката сподели кадри от преживяванията си на галата на "Господарка на злото 2" в Лондон и показа как Анджелина Джоли раздава автографи, облечена в елегантна светла рокля, с която изглеждаше невероятно нежна.

По-късно обаче Жени е имала удоволствието да се срещне отблизо с една от най-впечатляващите актриси и жени в съвременната филмова индустрия. Джаферович публикува снимка, на която двете с Анджелина позират една до друга. Джоли елегантна в черна рокля, гарнирана с дантелени ръкави и деколте, докато Жени е заложила на спортно-елегантен стил за незабравимата среща.

Каква е историята около снимката обаче, ще разберем по-късно, тъй като гримьорката все още е твърде развълнувана, за да може да сподели впечатленията си.

"#Malificent herself. Не ме питайте как успях да направя тази снимка... дори и аз не разбрах как стана. Ще пробвам да ви го разкажа, когато ми слегне цялата информация. Сега съм просто щастлива и доволна! И да! Много е красива, мила и любезна!", написа Жени.

Тя публикува и стори в профила си в Инстаграм от грим панела, по време на който бе гримирана от едни от най-талантливите артисти в областта на професионалния грим.