Жизел Бюндхен призна, че е била нещастна, докато била приятелка на Леонардо Ди Каприо. В ново интервю бразилската красавица разказа, че по време на връзката си с актьора е пушела, изпивала е по една бутилка вино всеки ден, плюс три кафета.

Вижте снимки на Лео и Жизел >>

Когато осъзнава, че всичко това е само средство, което притъпява чувството й на нещастие, Жизел отказва в един ден кафето, алкохола и цигарите. Бразилката взима решение да се справи с проблемите в себе си и във връзката, вместо да ги потулва.

"Дали останах сама в желанието си да се вгледам навътре и да поправя нещата? За съжаление, отговорът е да", каза тя пред Porter.

И двамата с Ди Каприо винаги са избягвали да говорят за връзката си, както и за раздялата си преди 12 години, пишат от MissBloom. Но за всички беше ясно, че прочутият ерген бе октрил в лицето на Жизел нещо по-специално. До такава степен, че да я покани да му бъде дама на наградите "Оскар", когато получи номинацията си за "Авиаторът".

След като скъсаха, Лео замени Жизел с поредната нейна колежка, израелския топмодел Бар Рафаели. След раздялата с Бар, серията продължи с няколко по-малко известни модели.

Жизел пък откри щастието с играча по американски футбол Том Брейди, с когото се ожениха през 2009-а година и имат две деца.