Жизел Бюндхен е "дълбоко разочарована" от шегите за злополучния й брак с Том Брейди.

Бразилският модел, който се разведе със 7-кратния шампион на Супербоул през 2022 г., се оказа обект на подигравки по време на шоу, излъчeнo по Netflix през уикенда. Заради обидните коментари по неин адрес, близък до модела се наложи да обясни пред сп. People, че "семейството й е било представено по изключително неуважителен начин".

"През изминалата седмица Жизел неуморно се посвети на подпомагането на нуждаещите се в родния си щат Рио Гранде до Сул, Бразилия, който се бори с най-тежките наводнения в историята си. Тя беше загрижена за засегнатите семейства, така че шегите за личния й живот дойдоха неочаквано и бяха неуместни."

Всъщност коментарите бяха от водещия Кевин Харт, който взе на прицел Бюндхен и новия й мъж, Йоаким Валенте. "Жизел се гаври с този каратист", бяха думите му по адрес на Валенте, който е треньор по джу-джицу. Харт се обърна и към бившия й Том Брейди с думите: "Ти си един от най-интелигентните спортисти, как така не си успял да предвидиш това? Осем урока по карате на ден, а тя все още е с бял колан. Стегни се, Том."

Вижте снимки на Жизел и Том >>

Припомняме, че Бюндхен и Валенте започнаха да се срещат през юни 2023 г., след като две години преди това той й беше личен треньор. От Брейди бразилката има две деца - Бенджамин и Вивиан.