Футболистът Благой Георгиев и "Мис Плеймейт" 2007 Златка Райкова имат връзка.

Вижте снимки на Златка >>

Двамата бяха заедно на море с обща компания и това предизвика слухове, че са заедно. Сега Благой признава, че е влюбен в русокосата красавица и има връзка с нея от един месец, твърдят от "България днес".

Златка, която е един от най-успешните модели на българския Playboy, се сгоди за състезателя по ММА Георги Валентинов през март. Това се случи на сцената на шоуто за имитации "Като две капки вода". Във въпросната вечер Русата Златка, която направи фурор с имитацията си на Ваня Костова, влезе в образа на сценичната булка Мадона. След изпълнението си тя обясни на водещите, че не иска да се омъжва.

Благо Георгиев

Снимка: Instagram

Тогава на сцената излезе любимият й Георги Валентинов. Учудената Златка викаше "Не" и изглеждаше притеснена. Георги заяви: "Откога те чакам като булка". И зададе въпроса: "Ще се омъжиш ли за мен?"

Първоначално Златка отговори: "Не, това е някакъв майтап, нали?" После обаче плеймейтката отново подкани Георги да зададе въпроса си на микрофона и тя отговори с думите "Еми, да" и започна да се смее истерично. Бащата на Златка също излезе на сцената, за да честити на годениците. Той бе пристигнал от Испания специално за повода.

Въпреки публичното предложение Златка и Георги са се разделили два месеца по-късно.