Коментари - Златка Райкова и Благой Георгиев са новата светска двойка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светска или съветска :) ахаххаха. Това като вица - филмът хубав ли е или е Руски? ... стига с тия глупости бееее, светска двойка! Вие идея имате ли от светски хора ?????

Ето това светските двойки на България...Доброто тепърва предстои-велико интелектуално извисяване.

Отвратителна е.Същата си е от времето като се дразнеше с Алисия.Сложила е една фалшива маска да се прави на добра.Благо е със слаб ангел, но е добряк.Докато парцалът е интригантка.Знайни и незнайни са я упитребявалу къде ли не

И двамата обогатяват колекциите си.

Много харесах Златка в "Като две капки вода".Пя доста добре,държание,излъчване,тялото и е просто съвършенно.Цялата излъчва сексапил,жизнерадост,положителна енергия.Как можа да се хване с последния убитак-Голяма глупачка.Даже мистър Невада и каза,че далече ще стигне,но....явно акълът и не стига....Много,много жалко.

Хубавица е. Бюста естествен ли е, ако не е тайна?

Ох, тези дано помнят кое им е настоящето гадже. Ако се срещат на хай лайф купони или както си наричат там оргиите, дали не се объркват с кой бяха дошли и с кого да си тръгват...

тая нямаше ли да се жени преди 2-3 месеца за някъв чекист ?

надерат Колизеума и Айфеловата кула :) З + Б = ВНЛ ! Завинаги !

Много обичам такива новини заради коментарите.Искрено се забавлявам.Златка която безпорно е хубава трябва вече доста да е изгладняла да се хване с този или може би вече е спала с всички.И двамата са с висок интелект образовани с много и разностранни интереси така,че може и да им се получи.

Безпорно или с порно, правилно се пише безспорно!

Притеснявам се заЗлатето да не остане стара мома! Дано тоя футбалер да я заплоди че да миряса вече :)

Слагам 50 лв, че ще се оженят 20 че ще и направи дете И 50 че ще се разведат

Приемам облога даже вдигам мизата.

Някой може ли да ми изясни този има ли пари все още. Русата Златка изглеждаше тарикат мома, не мога да си обясня как се е хванала с тоз. Че и разведен, с 3 деца (издръжки). Можеше доста по нагоре да се цели, как се е объркала ...

Благо е симпатяга, изкара кинти в Русия. Слаб му е ангела и Златка знае много добре къде да играе.

А, чак симпатяга не е вече, много татус, много чудо. Но щом има кинти, добре. Ама да не е само той с кинти, казвам само че можеше повече момичето, ама щом харесва халал да й е

Че, може - може, ама само тя ли може?! Бас ловя, че мераклийките на футболери са бая повече като бройка от самите футболери, т.е. за един се съревновават поне дузина знайни и незнайни убавици!

Златка да бяга далече от тоз мачо!

Че тя Златка само с Благой не е спала. Крайно време беше! Честито! Горчиво! И така нататък!

И двамата се славят с прословутата си моногамност- ще бъдат перфектната двойка!

Наводнихте ни с новини за разни Златки, Млатки, Джизъси и татуирани мандрили...Направо нямам думи!

Господ е събирач - не зяпач !! Знае си работата...Макар и добре външно "пакетирани" са екстра боклуци и двамата !!

Мадоната и Джизъса!! Лика -прилика!

Чудя се какво да напиша.. Кукла!! Надуваема.. Ама поне изглежда весела и усмихната, Валерката и той купонджия.. Не ме дразнят като останалите глупила на бг хай лайфа

Валерката в случая какво общо има, че не разбрах.

Ха, сега да отидат до Колизеума и да драснат едно сърчице със стреличка З+Б=ВНЛ, а после при папата да ги благослови :) :) :)

Шило

Че кое им е светското? Наложница и ритнитопковец

Издръжките за копелетата дето ги напраска не може да си плаща само....фалирал проститут и фалирала проститутка, дето щеше да става брачен консултант...

Гнусни боклуци, тинята на боклуджарника

Не ми изглеждат един за друг, въпреки че са от една среда. Ударил ги е летният хормон, ще се забавляват няколко месеца и кой откъде е. Мое преположение.

Драги, журналисти! Ще си сложа въжето накрая от такива " светски" новини! Дъщеря ми, оглеждайки се в огледалото, възкликва: " Като взема да зарежа тези математики и Олимпиади и да се потунинговам където трябва..... Приятелките ми с по една свирка си оправиха живота....". Синковеца, от тези стероиди вече мучи, а не говори- напращял се и, ако си затвори устата, ще вземе да му се отвори някой противоположна дупка... Та вземи и възпитавай децата си в ценностната система на нормалните хора! И се чуди по цяла нощ кое е по- добро за тях- джендър или инджендър, математичка с мижава стипендия/ не стигат дори за комплект качествено бельо!/ или к*рвичка на когото трябва.... Публикувайте още такива " светски новинки"!

От думите ти си личи към какво са ти се ориентирали децата. И не ми разправяй, че са ги възпитавали Златките, Благой, Божинката и Никито!

Златка е много яка! Наистина е сладуранка отвсякъде...и с тва дрезгаво гласче направо ми го натопорчва само като си помисля за нея. Това златно личице е само за яко фъргани фостата и фочите!

Куха тиква е отвътре, удряш с чук и ебеш в кухата тиква

Много хубава и сладка, но едва ли ще намери свестен човек, с когото да бъде. Там където търси и каквито ги търси, свестни няма. Става вече да смях.

Тя не търси свестен. Що народ изеде едно време по Банско...

Тези са идеалната двойка, наистина! Мисля, че ще им се получи, почти съм 100% сигурен.

Какво светско има в тази двойка?!плеймейтка и мма биткаджия!

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ,ВСЕКИ ДРУГ КОМЕНТАР Е ИЗЛИШЕН !!!

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ,ВСЕКИ ДРУГ КОМЕНТАР Е ИЗЛИШЕН !!!

Тоя е егати тежкият християнин... Такава набожност и богоугодност рядко се среща.

Какви са тези световно неизвестни „звезди”?

Какви са тези световно неизвестни „звезди”?

Какво ли мислят децата на Джизъса по въпроса?

Не е моя работа,но нещата не са добре

Наистина не са!!! :-)

Сега очакваме и Бялата Златка да се събере с някой в парламента и да станат новата политическа двойка.

Много са готини и двамата!Завистниците да се пръснат от яд!

ето една от новините, които осмислят живота ни и дават надежда за още по-светло бъдеще от моментния рай!

Някаква по голяма глупост за коментар?

са ги пропуснали за Биг Бардак ???

Ммммммноогооооо си подхождат. Един за друг родени, са' нАчи. Красавци и дваминката.. Лика прилика, паснали са си като дупе за цокало, така подозирам. У ба Вци. Взе Ха Се. Кога шА рипаме на сватба-всенародно веселие.

Стига сте ни занимавали с некакви същества,които не трябва да им споменават имената. Каква двойка светска. Че тея са смешна двойка вкл. изпаднал непрокопсал футболист или подобие и некаква дето само майка й я знае.

Тези двамата са директно за некой порно канал.

онемях - новата светска двойка един курварин с една шаврантия ама поне е готина

Покрай русата коса на Златка, санитарийните зъби на Джиизъса ще изпъкват по-малко

Как ще е ново, футболист и играчка за мъже, това е откакто е измислен футболът, а другото е най-древната професия. Апропо, футболистчето рита ли изобщо някъде или е намерил кой да го храни и чрез връзките си с нашенските мутри, да го брани от чуждите мутри на предишната му половинка?

Gal

Ама тя нали щеше да се жени???

Няколко дни ме вълнуваше тема та за този дебил Георгиев и най задръстената простакеша в кочината Златенцето. Сега ще се наспя спокойно,че тия две УТРЕПКИ от бг елит /ха,ха,ха/ имат сериозна връзка.

Вземете та прочетете из българските речници какво значи ''светска'' и какво значи ''звезда'' защото повече от 80% от писанията ви не отговарят на същността на думите.. А от тия а и бая други кой с кого си ляга през месец заради ''голяма любов и разбиране'' никой не се вълнува..