Без значение от конкретния повод, поради който се предприемат, пътуванията са неизменна част от живота на всеки. Дали по задължение, за да изпълни поредния работен ангажимент, или за развлечение, за да се откъсне от постоянните професионални отговорности, човек често поема на път, отправяйки се в различна посока. Независимо обаче колко дестинации е обиколил, или тепърва му предстои да посети, винаги ще има една, чиято стойност ще бъде по-голяма от тази на всички останали, заради удоволствието, което изпитва, когато навлезе в пределите ѝ, припомняйки си хубавите моменти, които е преживял в тях.

Така например за Златка Райкова това е... Созопол, както съвсем наскоро самата тя сподели със своите над четиристотин хиляди последователи в Instagram. Имайки предвид, че носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2007 г. е била на повечето горещи точки по света - от Дубай до Малдивите, навярно за голяма част от нейните почитатели е изненада, че именно курортният град, разположен на родното Черноморие, е мястото, на което тя се чувства най-добре, както гласи посланието към една от наскоро появилите се в профила ѝ снимки, показващи настоящата почивка на блондинката.

Вижте снимки >>

Първото изображение, което еротичният модел качи във виртуалното пространство, е направено на частния плаж на петзвездния комплекс, в който са отседнали заедно с нейния годеник Карен Хачатрян и двамата ѝ сина. На него тя позира на пясъка, облечена в цял бански с тънки презрамки, чийто черен цвят е разнообразен с големи бели кръгове, докато косата ѝ се вее, подхваната от вятъра. На следващите кадри половинката на бившия тенисист, който всъщност стои зад обектива, е влязла в открития плувен басейн в хотела, издигащ се над брега, откъдето предоставя на гостите, решили да се потопят във водите му, спираща дъха гледка към залива.

Всъщност престоят им съвсем не е случаен, тъй като с него влюбените, които все още не са определили дата за своята сватба, отбелязват два месеца от раждането на наследника си. Това стана ясно от фотография, която някогашната участничка в предаването за имитации "Като две капки вода" качи като 24-часова история в своя акаунт. На нея, усмихвайки се широко, тя държи в обятията си бебето, чието лице е прикрито от голямо сърце, а в горния десен ъгъл на публикацията е поставила стикер, изписващ преди колко време е станала майка за втори път.

Снимка: Официален профил в Instagram

Припомняме, че радостната вест за появата на момченцето първи сподели неговият баща, който в началото на месец май обяви, че влиза в нова житейска роля.

"Добре дошла на този свят, любов моя", гласяха тогава думите му, придружаващи неговия пост, заснет в здравното заведение, където отрочето им проплака за първи път.

Райкова съобщи, че е бременна в началото на миналия декември, когато с партньорът ѝ бяха на почивка. По онова време тя сподели във виртуалното пространство своя провокативна снимка, на която позира без дрехи под външния душ в двора на луксозната вила, която бяха наели в онзи период. Акцентът в нея бе наедрелият ѝ корем, издаващ, че отново ще бъде майка.

Няколко седмици по-късно, след като се върна у нас, двойката събра своите близки на специално тържество, в чиито рамки издадоха какъв ще бъде пола на бебето. Заведението, в което избраха да се състои празненството, бе украсено с множество балони в черно и розово, като на един от тях пишеше на английски език "Той или тя?" За да научат отговора на този въпрос, влюбените трябваше да го спукат, а когато го направиха, от вътрешността му се изсипаха множество сини конфети, известяващи развълнуваните бъдещи родители, че очакват рожба от мъжки пол.

Снимка: Официален профил в Instagram