След блестящото си представяне на Световното първенство по художествена гимнастика, гимнастичките ни донесоха пълен комплект медали.

Ансамбълът спечели златото във финала на пет обръча. Среброто донесоха Невяна Валдинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн в отборната надпревара при индивидуалистките. Момичетата на Весела Димитрова спечелиха и бронза при многобоя. Отборът се отправи на заслужена почивка в апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс*****.

Престоят е по покана на един от спонсорите на Световното първенство, а именно собственика на хотела. По време на двудневния си отдих, те ще могат да се насладят на петзвездно обслужване, висококачествена храна в ресторантите на хотела - италианския Леонардо и класическия Ле Бистро. Ще отдъхнат в обновения СПА център, в който ще се възползват от всички 28 активности, които се предлагат -  единствените в Банско био басейни, с температура на водата от 33 градуса, които се поддържат без използване на токсичен хлор, солен басейн, солна стая, джакузи, шокова вана, контрастен и приключенски душ, 2 финландски сауни и много други.

Състезателките ще поддържат формата си във фитнес центъра на комплекса, оборудван с уреди от световния лидер TechnoGym. Златните момичета заслужават златно обслужване, именно това получават в хотел номер 1 в България - апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс*****