Човек и добре да живее... все някой ден прави секс за първи път. За някои хора това изживяване е пълно с приятни емоции и хубави спомени, за други е нещо, към което никога не искат да се връщат, обикновено за повечето е нещо странно, което по-добре са си остане там, където му е мястото, а именно - в миналото.

Вярвате или не и известните хора имат такива истории, и те все някога са правили секс за първи път, а част от тях изобщо не се срамуват да споделят опита си в интервюта. Ето някои от най-забавните знаменитости и техните истории за първия път.

Иън Сомерхолдър

Официален Instagram профил

Иън Сомърхолдър

"Загубих девствеността си на 13. Момичето беше на 16. Но аз имах по-голям брат, който беше голям Казанова, постоянно имаше момичета в стаята му. А аз ги шпионирах и научих много от гледане. Това беше живата версия на интернет."

Кортни Кокс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кортни Кокс

"Бях девствена до 21 години. Мисля, че мога да се гордея с това. Познавах момчето от много време и дори тогава майка ми ми подари чифт бикини, с които, нали се сещате, да стана жена, които имаха много дантела..."

Колтън Хейнс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Колтън Хейнс

"Загубих девствеността си, когато бях на 13 с едно момиче и едно момче. Момичето беше около 2 години по-голямо от мен, а момчето на 16. Всички участвахме и правих секс и с единия, и с другия."

Крис Евънс

Getty Images/Guliver Photos

Крис Евънс

"Загубих девствеността си през 1999-а. Това беше най-яката година от живота ми."

Кит Харингтън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кит Харингтън

"При мен си беше класическо тийнейджърско изпълнение. На едно парти. Може би бях много млад. Просто момичето го искаше. Или чакаш и го правиш като хората, или просто гледаш да се отървеш от това."

Джо Джонас

Снимка: Instagram

Джо Джонас

"Изгубих девствеността си с момиче на име Ашли, която ми беше гадже. Тогава нямах презервативи, затова отидох да търся в стаята на нашия барабанист и мой съквартирант по това време. Търсих навсякъде и обърнах всичко. Накрая ги намерих под шкафчето му за бальо. Когато той се прибра, си помисли, че някой го е обрал."

Джесика Алба

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джесика Алба

"Изобщо не съм излизала с момчета до 18-годишна. Тогава вече започнах да се срещам с бившия си годеник Майкъл Уедърли. За мен беше много важно да съм влюбена в човека, с който правя секс за първи път и той да е влюбен в мен. Да не ме изостави."

Клои Кардашиян

Снимка: Instagram

Клои Кардашиян

"Не е смешно да загубиш девствеността си и е странно, ако си уплашен, боли, когато не знаеш какво правиш. Аз бях на 15, когато правих секс за първи път. Той беше по-голям и вече му се беше случвало. Не помня да ме е боляло, но тогава просто исках да свърша това. Определено не изпитваш оргазъм първия път."

Даниел Радклиф

Getty Images/Guliver Photos

Даниел Радклиф

"Може би съм от малкото хора, които са имали наистина страхотен първи път. Беше с човек, който познавах толкова добре. Е, правил съм и много по-добър секс след това, но важното е, че първият ми път не беше ужасно смущаващ, като един мой приятел, който се напи и го направи с непозната под моста."

Меган Фокс

Официален Instagram профил

Меган Фокс

"Правила съм доста странен секс, но първият ми път не беше странно. Бях с човек, който обичах и беше хубаво."