Васил Василев-Зуека, който се превърна в една от най-коментираните публични личности, след като обяви, че е емигрирал, се появи в ефира на бивата си месторабота и проговори за своето решение.

В новия епизод на "Господари на уеба" Зуека даде интервю пред своите приятели и колеги Малин Кръстев и Герасим Георгиев - Геро.

Като причина за решението си да замине да живее и работи в чужбина актьорът и художник обяви, че разочарован от политическа действителност в България, както и че законите просто не се спазват. "Не разбирам защо хората в България ме наричат беглец. Аз просто се преместих от едно място на друго. Няма да кажа къде съм. В Европейския съюз съм. Много съм доволен, всичко е наред. Имаме много работа", сподели Василев.

Той разказа и за първия учебен ден на малкото си дете в новата държава: "Закарахме сина ни на училище в 9,00 часа и в 12,00 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби", обясни Зуека.

Какво още каза една от най-коментираните родни звезди ВИЖТЕ ТУК>>