Актрисата от хитовата лента "Грозна като смъртта" Мария Бело потвърди слуховете, че се е оженила за приятелката си, френския готвач Доминик Крен.

57-годишната Бело за първи път се появи публично с 59-годишната Доминик през 2020 г., като обяви, че двете са се сгодили предходната година.

Миналия месец двете присъстваха заедно на събитието Time 100 Gala, като по-бдителните потребители не пропуснаха да отбележат, че всяка от тях носи на ръката си халка. Това моментално доведе до спекулациите, че дамите вече са законно семейство.

След седмици мълчание Мария най-накрая разкри, че преди седмица двете с Доминик са провели своята "бохемска, шикозна" сватба в Кабо Сан Лукас, в присъствието на 140 от най-близките им хора.

Сред гостите са били Маришка Харгитай, Гавин Росдейл, Ванеса Гети и носителката на "Оскар" Патриша Аркет, сподели Бело пред People.

Мария минала по сватбената пътека, облечена в ефирна розова рокля от колекцията на Фрида Кало на Dior, в съответствие с мексиканската обстановка на тяхната церемония.

Доминик била облечена в бял тоалет от същата модна къща, залагайки на елегантна бяла жилетка с панталон и сако.

Булките прекарали част от годежа си в Мексико, където останали по време на пандемията. Именно там се чувствали като у дома си.

По време на сватбената церемонията Доминик пристъпила към олтара, под мелодията на парчето на Принс "Kiss", придружена от 10-годишните си дъщери от предишен брак и от бившата си свекърва, която е баба на децата.

На свой ред Мария се появила под съпровода на Burna Boy's "Time Flies", заедно със сина си Джаксън Макдермот, който е плод на връзката й с изпълнителния директор Дан Макдермот.

Към тържествената й поява се присъединила и майка й Кати Бело, учителка и медицинска сестра.

Доминик, първата жена готвач, спечелила три звезди Мишлен в Съединените щати, се сгоди за Мария през декември 2019 г., по време на почивка в Париж.

В началото на връзката си двойката заедно преживя тежък период, след като Доминик бе диагностицирана с рак на гърдата. За този момент, готвачката си спомня, че след като научила новината, Мария й казала: "Тук съм и ще бъда тук през цялото време".

Те обявиха годежа си на партито на Елтън Джон след "Оскар"-ите през февруари 2020 г.