Красивата Евелин Костова, която е добре позната на българския зрител с ролята си на Ивон в сериала "Съни бийч", както и редица други проекти от малкия и големия екран, за първи път разходи своята малка дъщеря. Преди часове тя сподели в своята лична Инстаграм страница снимка от обиколката им из улиците на града.

На кадъра брюнетката е облечена в черно спортно облекло, което е комбинирала с розови кецове, кореспондиращи цветово с повода на кучето от порода хъски, който държи в едната си ръка, както и със слинга, в който носи детето си. Визията ѝ се допълва от сива шапка-бини и слънчеви очила с лилави стъкла.

Вижте кадъра >>

"Бебе и куче", гласи посланието към кадъра.

Звездата от последния филм на Ники Илиев - "Завръщане", роди на 10 октомври, а щастливата вест отново обяви с черно-бял кадър в социалната мрежа, разкриващ на последователите ѝ как малката ръчичка на нейната наследница е стиснала един от пръстите ѝ.

"Най-красивото и най-чаканото дойде!", написа тя към изображението, в единия край на което стои стикер, гласящ "Моята принцеса".

Засега обаче Костова не е издала името на рожбата си.

Евелин и половинката ѝ Михаил се срещат за първи път преди 11 години, но минава време преди да станат двойка.

"Тогава бях много малка, за да се получи нещо, тъй като той е с 9 г. по-голям от мен. Минаха години преди да се съберем", сподели тя в специално интервю за Dir.bg през месец март т.г.

Интересен факт е, че двамата случайно разбират, че са пети братовчеди.

"Един ден с Мишо си говорихме заедно с двамата ни дядовци. Тогава неговият дядо спомена името баба си, а моят възкликна, че я е познавал. След като се разговориха по темата, стана ясно, че моят дядо е трети братовчед с въпросната жена", разказа Евелин.

Новината, че е бременна, актрисата сподели навръх Деня на детето - 1 юни т.г. Тогава тя качи в социалната мрежа кадър, на който носи къс топ, разкривайки на обектива наедрялото си коремче. На романтичното изображение, заснето под ясното синьо небе, тя нежно целува своята половинка, а между тях блестят ярките лъчи на слънцето.