Звездата от "Женени с деца" и "Модерно семейство" Ед О'Нийл призна, че в 20-те си години почти е щял да стане член на организирана престъпна група, след като не е успял да получи място в отбора по американски футбол.

77-годишният актьор заяви за Sky News, че се е изкушил да се присъедини към банда, когато е бил "разорен", тъй като израснал сред "гангстери" в Йънгстаун, Охайо. "Имах приятели в организираната престъпност. Един ден един от тях ми се обади. Искаше да ми предложи да се включа и аз. Разказа ми как се процедира - грабиш всичко и бягаш бързо. Каза ми, че се изкарвали добри пари", каза Ед за изданието.

В отговор О'Нийл обяснил на приятеля си, че ще помисли върху предложението му. Но така и не се решил на подобна стъпка. Вместо това той предпочел да наблегне на друго - актьорското майсторство. "Реших, че е по-добре да напусна града, за да се занимавам с това, което искам", разказва той.

По негови думи родителите му не знаели за потенциалната схема, в която за малко щял да се забърка. "Баща ми не знаеше, че моят приятел ми е предложил такова нещо."