Произвежда се в България, съгласно добрите производствени практики (GMP), гарантирани от Фортекс Нутрасютикалс. Използването на вегетариански капсули с ускорено разпадане благоприятства по-бързото усвояване от организма, респективно настъпването на мултифункционалния ефект.



Създателите на „Тайната на Мъжкото Удоволствие“  провокират всеки уважаващ и обичащ себе си мъж с няколко сериозни въпроса:


1. Ходите ли често на преглед, свързан с Вашето сексуално здраве?
2. Посещавате ли доктор, когато изпитвате необичайна умора, свързана с натовареното Ви ежедневие?
3. Търсите ли професионална консултация всеки път, когато стресът от работата Ви пречи на удоволствията в личния живот?

Вероятно отговорът на повечето от Вас ще бъде ''рядко'' или ''не''! И това сигурно се обуславя от факта, че част от евентуалните проблеми са трудно доловими, не се изпитва болка, не се усеща необходимост от посещение при специалист. Следват и няколко реторични въпроса:

4. Искате ли да имате добре оформено тяло и да топите по-бързо излишните мазнини?
5. Искате ли енергия през целия ден и вечер преди излизане за нощен живот да не Ви се доспива?
6. Искате ли да сте в добра кондиция, настроение и желание за наслада и интимност, независимо от натрупаните през деня стрес и умора?

Ако търсите дългосрочен ефект, а не временно решение, отговорът е лесен и приятен: Годишна превенция с „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ на Thailand-Secrets (Можете да приемате по 1 капсула на ден (сутрин или вечер), според нуждите и предпочитанията Ви, като след всеки месец прием се прави почивка от 15 дни).

Хранителната добавка се препоръчва от водещия сексолог и психолог д-р Румен Бостанджиев. Следете редовно изключително полезния за всеки мъж ко-блог на доктора и „Тайната на Мъжкото Удоволствие“, в който можете да научите повече за „Мъжко сексуално здраве и превенция“

Вижте и 5 видеа за ефектите от ползването на „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ през погледа на д-р Румен Бостанджиев:

1. „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ като афродизиак:




2. „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ като енърджайзър:




3. „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ и мъжка репродуктивност:




4. „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ и еректилната дисфункция:




5. „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ и мъжките предизвикателства: