Това е резултат от много обективни и субективни фактори – етапа от живота му, влиянието на хората около него, настроението и възможностите му, информираността и степента на подготовка.

Когато обаче става дума за здравето му, тогава емоциите сериозно трябва да отстъпят място на личната отговорност и на делегираната такава, а именно – на доктора.

Когато изборът е голям, то възможността за грешки също няма как да е малка. Как да отсеем опциите до разумен брой, в който качеството да вземе превес?

Продуктът „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ отговаря на въпроса, провокирайки всеки уважаващ и обичащ себе си мъж, да не търси временен и неясен резултат, а да обърне дългосрочно внимание на своето сексуално здраве – сексуално желание, енергия и тонус, репродуктивност.

„Тайната на Мъжкото Удоволствие“ на Thailand-Secrets е мултифункционална хранителна добавка с оригинална рецепта, която включва растителни екстракти от 3 континента – Азия, Африка и Европа, регистрирана във Българска Агенция по Безопасност на Храните! Произвежда се в България, съгласно добрите производствени практики (GMP), гарантирани от Фортекс Нутрасютикалс. Използването на вегетариански капсули с ускорено разпадане благоприятства по-бързото усвояване от организма, респективно настъпването на мултифункционалния ефект. Една опаковка съдържа 60 капсули, които можете да приемате по 1 на ден (сутрин или вечер), според нуждите и предпочитанията Ви, като след всеки месец прием се прави почивка от 15 дни.

Хранителната добавка се препоръчва от водещия сексолог и психолог д-р Румен Бостанджиев. Следете редовно изключително полезния за всеки мъж ко-блог на доктора и „Тайната на Мъжкото Удоволствие“, в който можете да научите повече за „Мъжко сексуално здраве и превенция“

Вижте кратък анонс на темите от блога:


-    Мнението на д-р Бостанджиев за „Тайната на Мъжкото Удоволствие“

-    Как да възстановим ерекцията с „Тайната на Мъжкото Удоволствие“?

-    Що е то афродизиак? За "Тайната на Мъжкото Удоволствие"!

-    Когато желанието за дете се превърне в проблем! ''Тайната на Мъжкото Удоволствие" и репродуктивността!

-    Що е то Енърджайзър? Още за "Тайната на Мъжкото Удоволствие"!

-    Сезоните в живота на мъжа: В годините между 18-30 (част 1-а)

-    Сезоните в живота на мъжа: В годините между 30-40 (част 2-а)

-    Сезоните в живота на мъжа: В годините между 40-50 (част 3-а)

-    Сезоните в живота на мъжа: В годините между 50-60 (част 4-а) 

-    Сезоните в живота на мъжа: Мъжът над шестдесет (част 5-а)


Има една приказка, че „Разочарованието от лошото качество, остава дълго след радостта от ниската цена“!