Зуека: Анна не е причината за раздялата ми с Нина

Васил Василев-Зуека разказа в ефира на Нова ТВ подробности около новата си приятелка и раздялата със съпругата си.

Обратно в новината

Коментари - Зуека: Анна не е причината за раздялата ми с Нина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

четете добре от 10 месеца , не 10 години

хахаха но връзката им е от 10 години

Чета тук мненията на разни представителки на слабия пол и се чудя защо ли се чувстват ТЕ обидени от това, че някакъв Зуек се е разделил с една лоена топка? Някак лично го приемат - женска солидарност ли, що ли? Какво общо има тук някаква критическа възраст? Не знаят какво има между тях, а бързат за говорят, че мъжете ТОВА, че мъжете ОНОВА... Решил е човекът да се спаси от един дърт хипопотам и това си е НЕГОВО ПРАВО! Какво толкова подскачат женските в този форум не ми е ясно!!! Живеем в свободна страна, ей!

Само една поправка - "нежния" пол ;)

Изказването ти е на слабоумен балканско-чалгаджийски нерез.По-добре си пусни Планета и не коментирай - не си за тука.

Вярно, че Нина изглежда доста по-възрастна от него. Но не в това е въпроса. Като не го е устройвала връзката да си беше тръгнал, а не 10 години да лицимерничи. Уж се присмиват на другите, а самите те не са много коректни в отношенията си с хората!!!!!

Лицемер...няма нищо по-лошо от това да живееш 10 години в лъжа и към двете жени.Страхливец, смел е само в Господарите...Вече не ми допада дори като атрист,подла душица.

10-год. с любовница си е направо качествено натрупване!

Ееее, тъпак излезна Зуека. Не била причина любовницата за раздялата с жена му.....любовница от 10 години! Че той е живял толкова време паралелно с две жени.Сега се прави на света вода ненапита.

Само ако знаете тази Ана колко е грозна и дебела.

бъди мъж бе смешник..... кой иначе е причината?

Зуека е голям актьор, той е душата на "Господари на ефира" и съм сигурна, че е постъпил разумно.

Животът си е техен,избора -също!Вас какво ви засяга ??

Как ли ще се чуства Зуека,ако младата Анна 10 годинки има паралелна връзка с по млад убавец?По добре е да се замисли и да не бърза с излишни откровения?

Тая Нина да не му е баба?

Ало,Мирка радвам се че можеш да четеш.Но замисли се как са живяли Нина и детето му през тези 10 години когато Зуека е имал връзка и с Анна?А какво би станало с кариерата му ако си беше останал в "Шоуто на Слави"?Да не прехвърля изцяло вината върху Нина,а да се държи достойно и замисли,че вероятно и той НЯКЪДЕ е сгрешил.

Това с Нина му е втори брак. Нина го отне от друга жена, мисля Румяна се казваше. Та Зуека и Румяна са били състуденти, а Нина им е била преподавателка на двамата. Разбираш, че Нина може да му е и майка... И той си е намерил Анна, която пък е доста по-малка от него. Ами такъв е живота. Ние само констатираме, не можем да съдим хората защо са избрали така да живеят...

Не се сещам коя е тая Анна, ама да ме прощава Господ, Нина можеше да се постарае да изглежда по-приемливо... Пожелавам щастие и на двамата!!!

И двамата са едни убавци ! Не ме интересуват и не ме засягат-да правят както намерят за добре

Ясно, влезнал е в критическата възраст-мислят, че все още ги бива-аххх старост нерадост -да се застраховаме с по-младичка , че да има някои да ни пере гащите.

тоя пак зуека така и не си намери жена доколкото си спомням нина му е втора жена

Тъкмо снощи попаднах на "Господари на ефира" и си помислих, че за Зуека никога не съм чела или чула нещо жълто. Толкова много години е на екран и никога не се е забърквал в помии. Нито пък изглежда надут и префърцунен. Не казвам, че новината за раздялата му с Нина е жълта. Просто исках да кажа, че Зуека ми изглежда свестен.

Не виждаме на снимките Анна, но Зуека и Нина са си лика-прилика, защо ли са се разделили? Вероятно заради кризата на средната възраст при мъжете ...

Когато човек се жени по сметка рано или късно истината излиза наяве. Нина като си пооправи външния вид ще си намери по достоен мъж. Отървала се е...

Няма нужда от коментар, всичко си се вижда от снимките;-)

Тая 10 г. ли е по-стара или така изглежда?

Нина може да е много обнана,тактична, талантлива, но природата си е природа, прилича да му е майка или леля

всеки има право на личен живот и трьпка , никой за никой не е вьрзан , насила не става, зле е и за децата, така че детето трябва да уважи избора му

Нина, прото трябва да пооправиш външния си вид.Ужасен и стряскащ.

До Чочо,за който явно външния вид е единствен критерий да оцениш някой. Да,жената не е манекен,не я познавам,но пък си отиват със Зуека - и той не е красавец. Дошъл е момента един брак да се разтрогне, това се случва при всеки - със сигурност и двамата имат вина за това,но някой Чочко да казва, че заради външния вид се е разпаднал брак, това вече е ФОЛК :)) Все пак тези хора имат дете, нека поне заради него да не се пишат глупости по форумите.

Ей, тъкмо си мислех, че тъпунгелите в тази държава са намалели и ето, че се намери един да съди хората по външния им вид и да лее помия. Я покажи някоя своя снимка да те видим що за убавец си ти.

ьнье знам в кой какъв е по характер, но Нина изглежда ужасно зле.Направо си е стряскащо да легнеш до такова чудо.Чудя се как една жена не много стара се е докарала до това положение.Поне косата да си беше оправила.

Е,хайде сега,не била Анна!Истината е че те с Нина не си подхождаха изобщо,но след толкова години съжителство това едва ли е било основното за раздялата.ТЪРСЕТЕ ЖЕНАТА-са казали французите.А относно визията на новата дама-не ми се видя да е по-красива от Нина

Тоя зуека може да използва брадата си за да пробива дупки в земята!

Така като гледам Нина е с поне 10-тина год. по-стара от Зуека, с по-посредствен външен вид от Анито и ето Ви причина за раздяла. Но когато му е била преподавател и е подпомогнала старта на кариерата му сигурно му се е виждала красавица неземна? Така са мъжете, като се замогнат първо сменят колата, после-жената!

Да са живи и здрави. Нито са първите, нито ще са последните, дето се разделят. Дано занапред да са щастливи по отделно, след като заедно не могат.

Никога не е късно да станеш за резил!

Драма ще е ако Зуека прехвърля вината за раздялата изцяло върху майката на детето му.По малко подробности около раздялата в името на детето и заради шанса,който му даде Нина да се развие като актьор.

Ало, врачката ти дори не можеш да четеш.. Анна е любовницата му от 10 години

Нина беше много обрана и тактична когато спомена за раздялата.В името на отминалия съвместен живот ,творческа работа и най-вече заради прекрасното дете добре е Зуека по малко да приказва.